Ann-Louises vej til en glad og slank morkrop - Superfit Mor

GRATIS GAVER : Få mine
4 bedste maveøvelser til efter fødslen + 5 dages Mini-Kursus

Ja tak, send dem straks

Ann-Louises vej til en glad og slank morkrop

“Jeg vil bare lige sende et stort TAK! ???? Tak for nogle fantastiske træningsprogrammer.

Fra 3. Januar skulle der for alvor ske noget med min morkrop, som havde ændret sig meget efter min anden fødsel i juni ’17.

Jeg startede med en veninde og vi kørte Flad Mave Online 5 dage i ugen med 2-3 gentagelser pr gang – primært på Niveau 0.

Fra 5. februar startede vi så med Bootcamp’en, hvor jeg trænede 5 gange i ugen og for det meste kun med en af grundvideoerne (25 minutter pr. gang) – og når tiden lige var til det, tog jeg en fokusvideo oveni, men det var kun få gange, jeg gjorde det. ????

Min veninde og jeg skrev en SMS med “Træning done”, hver gang vi havde trænet for at holde hinanden op på det.

I de 2 måneder vi var igang, måtte vi have 1 dag i ugen, hvor vi måtte spise sukker. Jeg valgte hver lørdag – og allerede mandag glædede jeg mig til næste lørdag igen.

Men dét, at man ikke udelukkede sukker i hele 2 måneder gjorde, at det var til at overholde. Og jeg var altså MEGET sukkerafhængig inden jeg gik igang. ???? Det har været hårdt ja – men på den anden side har jeg heller ik været sulten.

Jeg har spist meget protein og tænkt mere over portionsstørrelser. Men har ellers fået det samme som resten af familien. Og hver lørdag stod den både på rundstykker, kage, pizza, slik og is – så den fik ikke for lidt, når jeg endelig måtte.

Det her har været den helt rigtige måde at komme af med efterfødselskiloene for mig. Det HAR VIRKET!

Inden havde jeg bukser i str L og nu har jeg været ude og shoppe (lidt for meget måske), og købte bukser i str M og S

Fantastisk når man føle, alt tøj sidder pænt igen.???? Jeg har tabt 4,5 kg og i alt 21,5 cm????????

Så Thora – TAK TAK TAK – jeg vil til enhver tid anbefale andre at købe dine træningsprogrammer. ????

– Ann-Louise, mor til 2 børn, på 3,5 år og 9 mdr.

Se flere før/efter-billeder her