Heidis historie: 10 års smerter i bedring efter 2 uger med Flad Mave Online - Superfit Mor

GRATIS GAVER : Få mine
4 bedste maveøvelser til efter fødslen + 5 dages Mini-Kursus

Ja tak, send dem straks

Heidis historie: 10 års smerter i bedring efter 2 uger med Flad Mave Online

“Jeg har lidt svært ved at få armene ned over det her maveprogram. 🤩

Jeg har 4 børn (21, 15, 5 og 3 år) og har i MANGE år døjet med ryggen, bla slidgigt i brystryggen og blev opereret for en grum diskusprolaps i lænderyggen for næsten 10 år siden, med dertil hørende kronisk nervepåvirkning i det ene ben. Under de første to graviditeter, var jeg nedlagt med slem bækkenløsning.

Jeg har været igennem en del genoptræning ved flere fysioterapeuter og er opgivet af alle.

Jeg har længe kunne mærke hvor svag min kerne er og jeg forsøgte også at få styr på den efter 3. fødsel ved en kompetent træner, men jeg fik så mange nervesmerter i mit ben, at jeg måtte opgive at holde det ved lige.

Det her program var mit sidste forsøg…

Jeg har ikke delte mavemuskler (de er syet sammen i forbindelse med en anden operation), så det er ikke der mit fokus var/er, men på at få noget styrke tilbage og slippe for mange af mine daglige smerter, som bliver meget hurtigt forværret ved den mindste belastning.

Jeg er netop gået i gang med uge 2 på Niveau 0 af Flad Mave Online og jeg er mildest talt overrasket over, hvor stor forandringen allerede er. 😳🤩

Jeg føler mig meget mere stærk og kan mærke, hvordan kroppen allerede er begyndt at huske at bruge de rigtige muskler ved belastning og jeg har langt bedre udholdenhed før smerterne bliver forværret.

Det er så fedt! 🇩🇰  Thora, tak for dig. 💪🏼

Jeg er som sagt kun lige gået i gang, så tænk hvad det “endelige” resultat kan blive. 😅💪🏼 “

– Heidi, mor til 4 og deltager på Flad Mave Online

Læs flere tilbagemeldinger