Jeanettes historie - Superfit Mor

GRATIS GAVER : Få mine
4 bedste maveøvelser til efter fødslen + 5 dages Mini-Kursus

Ja tak, send dem straks

Jeanettes historie

“Klap dig selv på skulderen! Den frase hører man ofte, når man har gjort noget godt. Jeg har gjort noget godt for mig selv: Jeg startede sidste mandag op på Flad Mave Online.

Jeg startede ud med en rectus diastase på ca. 6 fingerbredder efter en inaktiv trillingegraviditet, senere tvillingegraviditet grundet komplikationer.

Efter 1 1/2 uges træning (4 gange om ugen i gennemsnit) og en del gåture med barnevognen, målte jeg igen i morges min RD. Nu er der kun 2-2 1/2 fingerbredder imellem og jeg har tabt 2 kg! 😳🤩 Ingen kostomlægning, kun FMO og gåture med barnevognen.

Jeg er helt forundret og klapper mig i den grad på skulderen – det havde jeg ikke set komme! Så jeg siger tak Thora – dit program har allerede gjort en kæmpe forskel, endda “kun” på niveau 0.

Jeg har været inaktiv hele graviditeten. Jeg blev sygemeldt i uge 5 med ordene: ”Du skal være sengeliggende resten af graviditeten” En kæmpe mavepuster, når jeg til dagligt var vant til hårdt fysisk arbejde i hjemmeplejen, cyklede 10-20 km dagligt, altid tog trappen til 10. sal fremfor elevatoren, gik lange ture med hunden osv.

Nu er jeg kommet et skridt i den rigtige retning og mangler at smide 10 kg. Samtidig skal muskelmassen jo opbygges igen, så dette skal også medregnes – man taber godt nok meget muskelmasse ved 8 måneders inaktivitet.

Jeg er nu endnu mere motiveret til at komme så tæt på min gamle vægt og krop, som før min tvillingegraviditet med de her 2 banditter på snart 11 uger 💪🏻. “

– Jeanette Thybo Rasmussen, mor til Thor (t.v.) og Lauge (t.h.), tvillinger på 11 uger 

Nysgerrig efter at se flere før/efterbilleder? KLIK HER

Se mere om Flad Mave Online

Få nyttig viden om delte mavemuskler