Træn TrilleToning med barnevognen Træn TrilleToning med barnevognen

GRATIS GAVER : Få mine
4 bedste maveøvelser til efter fødslen + 5 dages Mini-Kursus

Ja tak, send dem straks

TrilleToning mp3-Lydfil

Vil du gerne tabe dig og strammes op, men mangler du tid og overskud i hverdagen? Udnyt tiden, mens du alligevel er ude og gå med guldklumpen i barnevognen. Billig og effektiv træning, du let kan passe ind i dit travle program.

Få et komplet træningspas med detaljerede instruktioner og funky musik direkte i ørerne. TrilleToning-lydfilen fra Superfit Mor er en 22 minutters mp3-lydfil lige til at downloade og afspille på din mobil eller mp3-afspiller.

Lyt til en bid af lydfilen her
 

Hver gang du bruger TrilleToning-lydfilen forbrænder du masser af kalorier, arbejder målrettet på at forbedre din kropsholdning og strammer op i lår og baller.

Køb den fulde version af lydfilen nu
Pris: 99 DKK 
Betal med Dankort eller MobilePay
Det er Thora fra Superfit Mor, der guider dig gennem de 22 minutters TrilleToning. Alt du skal gøre er at stå klar med træningsskoene på og din baby i barnevognen. Tryk på ”play” og så er du i gang!

Det er nemt at downloade lydfilen til din mp3-afspiller eller mobiltelefon. Eller du kan downloade lydfilen til din computer, og så afspille den via f.eks. Itunes på din mp3-afspiller eller mobiltelefon.
Brug TrilleToning-lydfilen igen og igen.

ipodhorizontal_600x400

 

På lydfilen tager jeg dig igennem:

  • Først en grundig opvarmning
  • Så målrettet træning, der effektivt strammer lår og baller op
  • Derefter fedtforbrændende intervaltræning (i rask gang eller løb)
  • Alt sammen til energisk og glad musik
"TrilleToning-lydfilen er en billig og praktisk måde at træne på, når det kan være svært at nå træningshold med en baby. Jeg har brugt den flere gange og resultatet kan virkelig mærkes især i lår og baller! Hver en krone værd!!!" 
– Christina Bachmann Hansen, mor til to drenge på hhv. 4 år og 7 måneder.

 

 

TrilleToning Lydfil