De kære mænds møde med Flad Mave Online - Superfit Mor

GRATIS GAVER : Få mine
4 bedste maveøvelser til efter fødslen + 5 dages Mini-Kursus

Ja tak, send dem straks

De kære mænds møde med Flad Mave Online

Åh, jeg har grint mine mavemuskler næsten flade over hans første møde med min mavetræning!!! 

Min mand har set, at jeg lavede "de lette øvelser" på stuegulvet og i aften jeg lokkede ham med. Han mente, at han da bare kunne tage alle 4 niveauer i træk ...

Min mand, som faktisk er i ret god form, fik kamp til stregen!!!!

"Det er sgu da mega hårdt" måbede han. Nu siger han vist ikke mere om "de der nemme øvelser"… Han tog Niveau 1 x 3 og det var ikke kønt.

Det første han spurgte næste morgen var, om jeg også kunne mærke mine mavemuskler for hans var godt nok ømme! ;-)

I aften træner han med igen, og det er faktisk lidt rart, at ikke at være alene om det!! Tidligere har jeg været meget imod at blive mindet om at skulle træne, men at han denne gang er lidt med er overraskende rart. Især fordi han syntes det er lidt hårdt!

Pernille, mor til 2
Deltager på Flad Mave Online                 

Min mand blev pludselig interesseret og opdagede, at han også havde delte mavemuskler (hvilket jeg ellers har forsøgt at fortælle ham et par gange) :-) Så jeg har fået ham med ned på stuegulvet med træningsøvelserne.

Amalie, mor til 3
Deltager på Flad Mave Online