Rikkes oplevelser med Flad Mave Online - Superfit Mor

GRATIS GAVER : Få mine
4 bedste maveøvelser til efter fødslen + 5 dages Mini-Kursus

Ja tak, send dem straks

Rikkes oplevelser med Flad Mave Online

“Det tog mig 16 uger med Flad Mave Online at få min RD fra 5 fingerbredder til 2,5 fingre. Det kan godt lade sig gøre med træning! Jeg troede ikke, det var muligt, men jeg er helt vildt stolt over mit resultat.

Jeg ved nu, at jeg fik delte mavemuskler helt tilbage i 2013 i forbindelse med min første graviditet. Men ingen sagde noget til mig om det, hverken jordemoder eller læge eller personalet på Hvidovre, hvor min søn er født.

Jeg kunne ikke forstå, at jeg blev ved med at være så grim foran, men faldt pludselig over et skriv i en facebook-mødregruppe vedr. rectus diastase, delte mavemuskler og tobleronemave, og jeg tænkte DET ER JO MIG!!”

Fortsættes under billedet …

“Jeg nåede ikke at gøre noget ved det, inden jeg blev gravid igen, men var opmærksom på at få fortalt min jordemoder om mine splittede mavemuskler, da jeg var til 5 ugers tjek efter min datters fødsel her i USA.

På det tidspunkt var min rectus diastase en hel håndsbredde! Jeg købte Flad Mave Online, inden min datter blev født og gik igang, efter min jordemoder havde sagt god for træning.

Det var svært i starten for alt mht. min mave var slapt, bindevæv osv. det første stykke tid.

Jeg fuldammede min datter, indtil hun var 10 måneder gammel, og først herefter begyndte jeg så småt på træning i center. Jeg har reduceret mig taljemål med 4 inches, og det kan ses og mærkes. Mit energiniveau skød i vejret ret hurtigt.

Jeg var i kampform i 2012, inden jeg blev gravid med min søn, og jeg er så tæt på at være i samme form nu her i slutningen af 2018. Jeg kan løbe hurtigt og langt og stå op længe, som jeg altid kunne, før jeg fik mine børn. Begge mine børn var i øvrigt nogle kæmpe babyer, min søn vejede 4280 g og min datter 4670 g. Det er ret stort for mig, som måler 155 cm og vejer 46 kg.

Jeg fulgte de andre mødres indlæg i facebookgruppen for deltagere på Superfit Mor’s online programmer og var så misundelig, når jeg så deres før og efter billeder, for jeg troede virkelig aldrig, at jeg skulle opnå et fint resultat.

Men nu er jeg her, jeg skal stadig arbejde på min RD, men den er nu halveret og jeg er kæmpe glad og stolt over mit hårde arbejde og mit resultat. Jeg vil gerne give beskeden videre om, at det ikke altid lykkes lige efter fødsel. Man må give sig selv tid til at hele efter en graviditet og bare være mor for sin nye baby. Det var først efter 9-10 måneder efter min sidste fødsel, at min krop var modtagelig for at blive trænet tilbage i form. 

Jeg ammer stadig min datter, vi er på nedtrapning til kun at amme til puttetid og når hun vågner om natten! Jeg ammede min søn, til han var næsten 26 måneder. Nu bliver jeg helt forventningsfuld, når jeg læser artiklen om amning og delte mavemuskler! For så sker det sidste ryk for mig mht. min RD muligvis, når jeg stopper amningen af min datter helt efter nytår.”

– Rikke, mor til to børn på hhv. 5 og 1,5 år

Se flere før/efterbilleder

Se mere om Flad Mave Online