Online Bootcamp​

4 ugers intensivt trænings- og kostforløb specielt til travle mødre

 • Smid de sidste babykilo
 • Stram op over hele kroppen
 • Kickstart sunde vaner, der holder!
 • Få meget mere energi
 • Bliv glad for din krop igen

Alt det får du:

 • 2 Bootcamp-videoer specielt tilrettelagt, så du forbrænder fedt og strammer op (25 min. hver).
 • Træningsvideoen Fast bagdel – Træn dig til et balleløft (20 min.)
 • Træningsvideoen Stærke arme og smukke skuldre (13 min.)
 • Træningsvideoen Booty Flow – Træn bagdel + kerne (18 min.)
 • Super fleksibelt kostprogram, der ikke er en slankekur, men alligevel skræller centimeter af sidebenene!
 • Sunde og børnevenlige Bootcamp-opskrifter udarbejdet af diætist
 • Tanker, der slanker – En guidet selv-hypnose udarbejdet af en psykoterapeut.
 • Adgang til dit online træningsrum, hvor hele programmet er lagt ud for dig – lige til at gå til!
 • Inspirerende bonus materiale bl.a. om motivation, musikmix, sunde snacks og meget mere.
 • Medlemsskab af den lukkede og hemmelige facebookgruppe kun for Bootcampere.

Kun 399 kr.

Betal med Dankort eller MobilePay

NB: Du får evighedsadgang til hele programmet. Intet abonnement. Ingen tidsbegrænsning

Først og fremmest er det simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv, siden jeg blev mor! Videoerne er bare så nemme at få passet ind i hverdagen, og når man først er begyndt på det, kan man faktisk ikke undvære det igen ;-) Tak for et super godt, sjovt og overskueligt træningsprogram.

Trine
Mor til dreng på 16 md.

Har nu i 1 uge knoklet løs på Online Bootcamp’en og sikke det går! 4 cm er allerede forsvundet fra taljen på 1 uges træning – det tegner godt! Kan slet ikke få armene ned over, at jeg er igang!

Christine J. Lohmann
Mor til to drenge på hhv. 3 år og 9 md.

Bootcamp-videoerne er nemme at gå til og jeg skal da lige love for, der er smæk for skillingen! Kunne efter en uge både se og mærke en forskel i krop og sjæl. Efter 4 uger var der røget 1,7 kg af de svære “sidste 5 kilo” og oveni var jeg fyldt med energi!! Skønt program, der er lige så effektivt som maveprogrammet!”

Kamma Poulsen-Hansen
Mor til en dreng på 3 år og en pige på 2 år

Din træning

Nøje udvalgte øvelser sikrer maksimalt udbytte på kortest mulig tid. Alle øvelser er sikre at lave for folk med rectus diastase.*

Din kost

Simple kostjusteringer optimerer din forbrænding og energi. Nemt at kombinere med resten af familiens "almindelige" mad.

Det mentale

Du lærer, hvordan du rent praktisk får de nye vaner til at holde ved! Langtidsholdbar motivation, der booster din energi og glæde.

Din træner

Thora Bjørn-Kristensen, grundlægger af Superfit Mor, personlig træner og mor til to, guider dig gennem din Bootcamp.

6 fordele ved Online Bootcamp'en:

1

Hjemmetræning er super praktisk med små børn i huset

Har du kke har meget tid til overs til træning, sparer du tid ved at træne hjemme. Spild ikke dyrebar tid på transport til træning. Træn når det passer ind i dit liv og i din familie. Det har aldrig været lettere at komme ind i en god rytme med din træning!

2

Du sparer penge – og har ubegrænset online adgang

Slut med dyre medlemsskaber til fitnesscentre, du alligevel ikke får brugt. Alt du har brug for til din Bootcamp er et sæt håndvægte, et underlag og en stol (en helt almindelig stol er et supereffektivt træningsredskab). Du har desuden ubegrænset online adgang til Bootcamp'en. Så du kan altid rykke eller forlænge din Bootcamp f.eks. pga. sløje børn. Du har også mulighed for at køre forløbet én gang til på et senere tidspunkt.

3

Bootcamp'en er altid klar!

Du får dit helt personlige log in til Bootcampen’s online træningsrum. Her ser du det hele online – alle programmets komponenter: videoer, lydfiler og manualer. Du kan også nemt downloade dem til din computer, ipad eller smartphone. Inden for få minutter er du klar til start!

4

Du træner ikke på egen hånd – selvom du er alene!

Alle videoerne er i real time – dvs. at du trykker på play og bare følger med. Ikke noget med selv at tælle gentagelser eller huske, hvilken øvelse der kommer næste gang. Din træner, Thora, giver dig løbende detaljeret og motiverende instruktion. Alt sammen til super funky musik.

5

Ikke noget med "mor er på kur"

Via en håndfuld simple retningslinjer og effektive Kost-Kick Off's får du en flyvende start på vægttabet. Og måske endnu vigtigere: Du får værdifuld viden om, hvordan du fører de nye, sunde kostvaner videre også efter Bootcamp'en er slut. Bootcamp'en er ikke en slankekur! Det er starten på et ny liv, hvor du selv tager styringen i dit forhold til, hvad du spiser og hvordan du har det med din krop.

6

Du bliver en gladere mor med mere overskud

Bootcamp'en giver dig din krop tilbage: Du smider fedt, får mere velformede ben, baller og arme, bliver smallere om livet og får stærkere ryg. Men du får meget mere end det! Du lærer at elske din krop og droppe den dårlige samvittighed. Når du har gennemført de 4 uger, er du en stærkere, sundere, lettere og ikke mindst gladere mor!

Se hvad andre deltagere siger om Superfit Mor's online træning

Kun 399 kr.

Betal med Dankort eller MobilePay

NB: Du får evighedsadgang til hele programmet. Intet abonnement. Ingen tidsbegrænsning

Hvornår kan jeg starte efter fødslen?


Bootcamp'en bør ikke være den allerførste træning, du starter på efter fødslen. For de fleste, vil den være for intensiv til det. Du skal have startet blidt op f.eks. med Flad Mave Online, TrilleToning, træningen i Superfit Mor's E-guides eller anden tilsvarende træning.

Har du ikke lavet anden træning først, bør det minimum være 6 måneder, siden du fødte. Desuden bør du have rimelig kontrol over din bækkenbund.

Delte mavemuskler: Selvom jeg specifikt har tilrettelagt Bootcamp'ens træning, så den er sikker for folk med delte mavemuskler (dvs. ikke gør tilstanden værre ligesom megen traditionel træning gør), så arbejder vi ikke fokuseret med at samle/hele delte mavemuskler i Bootcampen. Det gør vi i Flad Mave Online.

Læs mere: Hvad er delte mavemuskler? 

Har du delte mavemuskler, anbefaler jeg derfor, at du starter med Flad Mave Online før Bootcampen. Er du i tvivl, så skriv til mig.

Det er altid en god idé at få grønt lys til træning fra din læge, før du begynder dette eller noget andet træningsprogram efter, du har født.

Har du brug for personlig vejledning?


I Bootcamp Guldpakken får du udover online programmet også en 1:1 session + opfølgning, der sikrer optimalt resultat af dine anstrengelser. Klik her og læs mere.