Allerede efter de første 9 dage er jeg 3,5 kilo lettere og min mave synligt fladere!

"Allerede efter de første 9 dage er jeg 3,5 kilo lettere og min mave synligt fladere!"

Indtil nu har jeg bare ikke kunne tage mig sammen til at tabe de sidste kilo efter, jeg fik nr. 2. Jeg har været alt for glad for sukker og jeg var blevet godt slasket. Før hen var jeg ellers fin fit. 

Jeg er pt. sygemeldt med stress. Jeg har alt for meget i hovedet. Jeg har fået akut kejsersnit og planlagt kejsersnit. Og jeg tror også, det har været med til at stresse min krop. Jeg er tilmeldt fitness, men det er i sig selv blevet en stressfaktor. Jeg kigger mere på uret end jeg får trænet (jeg skal jo også nå at slappe af). 

Så jeg tænkte, at Bootcamp-programmet kunne give mere ro i hovedet, fordi det var kortere træningspas og nemmere at gå til. Og det er så godt! Jeg er meget tilfreds.

Nu er det 9. dag på Bootcamp’en og i dag siger vægten minus 3,5 på altså blot 9 dage – det er jo vildt! Det ses tydeligt på min mave, som allerede har flade tendenser. 

Jeg bruger kun Bootcamp Video 1 og 2, så jeg pt. ikke skal forholde mig til andet. Det har helt sikkert stor betydning, at jeg får sådan en fin start – det er jo vildt motiverende.

Malene Andersen