• Johanne-Grys oplevelse med Løb Kernevenligt

  Wauw, jeg er blæst bagover!

  Johanne-Grys oplevelse med Løb Kernevenligt

  Wauw, jeg er blæst bagover! Mine børn er 6 og 10 år og før dem, kunne jeg snildt løbe 10 km på en god tid og elskede den flowtilstand, jeg kom i. Flere gange har jeg forsøgt med diverse løbeprogrammer, men det ender altid med våde bukser, hvorfor jeg opgiver. Det var så uendeligt pinligt og samtidig savnede jeg bare at løbe. Efter jeg begyndte på ‘Løb kernevenligt’ har jeg været helt tør på alle mine løbeture og det er nyt! Jeg tror faktisk på det nu. Og kan mærke, at jeg kommer til at fange alle punkter hurtigt, når jeg holder mig til din guide. Jeg elsker, at dine videoer er korte og overskuelige og at du forklarer på en virkelig god måde din nørdede viden om vores anatomi og hvordan alting hænger sammen. Du er så pædagogisk i din forklaring og så rolig og behagelig at lytte til, og jeg er bare vild med det.

  Johanne-Gry

 • Josefines oplevelse med Løb kernevenligt

  Programmet er spækket med faglighed, men stadig enkelt at gå til

  Josefines oplevelse med Løb kernevenligt

  Så dejligt med et løbeprogram, der ikke handler om, hvor langt man kan løbe, men bare at man kan løbe. Igen har du lavet et program, som et spækket med faglighed men stadig enkelt at gå til. Gå- og løbe-lydfilerne er meget behagelige at lytte til og med god musik i perfekt tempo 😊

  Josefine Lund Ludvigsen

 • Zhasminas oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg føler, at jeg har en makker i træningen og det gør træningen sjov

  Zhasminas oplevelse med Løb Kernevenligt

  Løb kernevenligt er ikke kun løb. Der er tørtrænings øvelser som aktiverer ballerne, armene og ben. Alt i programmet gør programmet komplet og tilfredsstillende. Løb kernevenligt er virkelig et godt, unikt og brugbart online løbeprogram, som kan måle sig i kvalitet og effektivitet med de andre online programmer fra Superfit Mor. Programmerne formår at fastholde min lyst til at træne igen og igen, fordi jeg kunne se resultater og fordi du guider os hele tiden på en behagelig og venlig måde. Stor ros til programmet. Klik på den blå firkant og læs hele Zhasminas tilbagemelding

  Zhasmina Rodà

 • Evas oplevelse med Løb kernevenligt

  Waow et wake up call, siger jeg bare!

  Evas oplevelse med Løb kernevenligt

  Jeg er vild med løbeprogrammet! Synes det er gennenskueligt og simpelt og stadig grundigt. Det giver så meget mening, alt det du forklarer,og kan godt se jeg har løbet helt forkert før. Det føles så dejligt nu. Nu kommer jeg endda turen igennem uden at føle, jeg må på toilet som det første, når jeg kommer hjem. En helt vild oplevelse. Jeg har før spændt alt, jeg har kunnet, omkring mit korset og det kan jeg godt se nu, slet ikke giver balance. Og knibet sammen alt, hvad jeg har kunnet. Helt forkert. Synes programmet er gennenskueligt og simpelt og stadig grundigt. Elsker det!

  Eva Lauritsen

 • Stines oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg er meget begejstret! Løbeprogrammet får en kæmpe anbefaling fra mig

  Stines oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg er meget begejstret – så enkelt kan det siges! Det er helt utroligt, hvordan få justeringer i ens løbeteknik kan føles så meget hårdere for musklerne, men samtidigt mere skånsomt for bækkenbunden. Jeg har ikke oplevet den træthedsfølelse og ømhed, der godt kan være i bækkenbunden efter en løbetur, når jeg løber eller går efter programmet her. Man skal ikke – ej heller som erfaren løber – tænke at 25 minutters løb, hvoraf der også er gå-pauser, ikke batter noget og ikke giver en sved på panden, for det gør det! Løbeprogrammet får en kæmpe anbefaling fra mig. Det er et program alle kvinder, der har været gravide og gerne vil løbe igen, burde være gode ved sig selv og anskaffe sig. Klik på den blå firkant og læs hele Stines tilbagemelding.

  Stine

 • Mettes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Det er en fornøjelse at træne med løbeprogrammet

  Mettes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Det hele er top tjekket. Det er en fornøjelse at træne med løbeprogrammet. Nu har jeg heller ingen problemer længere ift. at skulle tisse af gange mange inden løb. Det er forsvundet helt :-) Tusind tak for dit kæmpe arbejde for alle morkroppene derude - det er mega påskønnet!

  Mette Gravesen-Jensen

 • Camillas oplevelse med Løb Kernevenligt

  Et hårdt, men godt program

  Camillas oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg kan rigtig godt lide programmet. Ligesom med dit maveprogram, så tager du mig med rundt om alle aspekter i løbeprogrammet. Man får en god baggrundsviden i dine videoer, som er god at have i forhold til forståelse for de øvelser man skal lave - og måden man skal løbe på.  Et hårdt, men et godt program. Thora forklarer teknikker hele vejen igennem og husker en på de forskellige teknikker løbende - så man ikke glemmer dem (hvilket man jo gør i starten). Så det første niveau er godt.

  Camilla Mammen

 • Lindas resultat efter 9 uger med Flad Mave Online

  “Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe!”

  Jeg er vild med programmet! Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke kom igang noget før. Dette er resultatet af 2 måneds træning med maveprogrammet og kun på Niveau 0 og 1. Billederne er taget om aftenen og jeg har afslappet mave på begge to.

  Linda Green Ryborg

 • Tanjas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel!”

  Mit mål var egentlig bare at blive stærkere i kernen og få en god rytme med træning, inden jeg 1. februar startede som selvstændig malermester. Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel. Jeg er blevet så stærk i min kerne. Tusind tak for et super program.

  Tanja Hansen

 • Malenes historie med Flad Mave Online

  “At have fået øjnene op for dit program, har nærmest ændret mit liv.”

  Jeg har været så ked af min mave efter #2, og det har påvirket mig så meget. På et tidspunkt tog det næsten al personlig glæde fra mig, fordi jeg ikke var tilpas i min egen krop. At have fået øjnene op for RD og for dit program, har nærmest ændret mit liv. Nu kan der gøres noget ved det, og det er overskueligt! Det er så fantastisk, og jeg begynder at få en fysisk selvfølelse tilbage. Det er jeg så glad for.

  Malene Vesterskov Haubro

 • Anettes flotte resultater med Flad Mave Online

  “Min rectus diastase var på 4 fingerbredder og nu er den på 1!”

  Jeg har tabt 6 kg og 11 cm om maven på kun 2,5 måned med programmet. Min rectus diastase startede på 4 fingerbredder. Nu er den på én! Tak for dit grundige program, som er nem at bruge.

  Anette

 • Louises forvandling efter 4 uger

  “Jeg kan både mærke og se en forskel! Jeg har tabt 3 kg og hele 6 cm i hofte og talje”

  Der er virkelig blevet strammet op!! Efter 4 ugers Bootcamp siger vægten minus 3 kg og der er røget 6 cm ved både hofte og talje! Bootcampen har virkelig sat gang i træningslysten igen!! TAK for nogle super programmer!!! Det er bare de bedste programmer, du har lavet! Så håber mange andre også får øjnene op for, hvor effektive de er! 

  Louise

 • Anettes begejstring over Flad Mave Online

  Kvinde med flad mave efter træning med Flad Mave Online fra Superfit Mor

  “Jeg har aldrig – som i ALDRIG! – haft så flad mave, som jeg har nu”

  Jeg har aldrig – som i ALDRIG! – haft så flad mave, som jeg har nu og endnu bedre en meget stærkere kerne. Jeg har ikke engang den der lille bule over mit kejsersnit-ar!

  Anette Grønbek

 • Manjas lynresultat med Flad Mave Online

  Anede ikke, at så stor forandring var mulig på så kort tid!

  Manjas lynresultat med Flad Mave Online

  “Vil blot fortælle, at jeg på knapt 3 uger har mindsket mine delte mavemuskler fra 3 cm til 2! 😮 TUSIND TAK! 🙏 Anede ikke det var muligt med så stor forandring på så kort tid! 👀🥰🎉👌

  Manja (40 år)

 • Lizettes historie med Flad Mave Online

  “Jeg kan mærke en forskel, hver gang jeg laver laver øvelserne!”

  Jeg fik kejsersnit for 3 måneder siden og har fået den berømte kejsersnitdelle (hud som hænger ud over buksekanten).

  For 3 uger siden startede med Flad Mave Online. Jeg har trænet 2 runder Niveau 0, dvs. 14 minutter, tre gange om ugen.

  Jeg har haft delte mavemuskler, siden jeg fik min store dreng for 3 år siden, og de er stadig delte, men se lige hvordan hængedellen allerede har løftet sig!

  Jeg er så glad for programmet og kan mærke en forskel, hver gang jeg laver laver øvelserne!

  Lizette

 • Lines resultat af 2 uger med Flad Mave Online

  “Det er crazy, at så lidt kan gøre så meget! ”

  “Jeg har kun trænet én omgang Niveau 0 hver dag i 14 dage! Tog lige billeder i dag og er vild med resultatet.

  Det er crazy, at så lidt kan gøre så meget!"

  Line, mor til 3 børn på hhv. 14, 12 og 3 år

  Line

 • Belindas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er så imponeret over, hvor effektiv Flad Mave Online er!”

  Jeg vil lige slå et slag for Superfit Mor! Med hendes maveprogram er jeg nu nået ned på den vægt, som jeg havde, før jeg blev gravid første gang, og jeg er blevet markant stærkere i min kerne og kan se mine mavemuskler igen. 😃 Dermed har jeg tabt mig 11,3 kg og 15 cm om maven.

  Belinda Holst Nielsen

 • Louise blev 5 cm mindre om livet på 4 uger med Flad Mave Online

  “Jeg er super tilfreds! På én måned er jeg 5 cm mindre om maven!”

  Jeg vil så gerne ha' trimmet den mave og få en mindre delle efter mine 2 kejsersnit, så jeg igen kan blive glad for min krop! På én måned har jeg tabt 2,7 kilo og 5 cm i maveomkreds!! Så jeg er super godt tilfreds!

  Louise