• Camillas overraskelse over Flad Mave Online

  Jeg kan se, det virker! Jeg er overrasket over, hvor godt programmet er

  Camillas overraskelse over Flad Mave Online

  Jeg har købt Flad Mave Online forløb.☺️ Jeg er meget overrasket over, hvor godt det er, og jeg kan se jeg har tabt mig. Jeg er mor til 3 og tiden er der ikke så meget af, så fedt jeg kan træne, når jeg vil. Og videoerne kan jeg se igen og intet der udløber.👌 Thora er dygtig til at beskrive, hvad man skal gøre. Bliver guide hele vejen i videoen. Jeg overvejer at købe flere online forløb med Thora. Jeg vil til en hver tid anbefale Thora til andre 🙏

  Camilla

 • Annes erfaring med Løb Kernevenligt

  Det fungerer super godt for mig!

  Annes erfaring med Løb Kernevenligt

  “Det har længe føltes sådan, at der var en magnet i jorden, så jeg skulle anstrenge mig for at ‘komme af jorden’. Nu føler jeg mig let og ligesom har naturligt svævemoment – en virkelig dejlig udvikling. Jeg synes i øvrigt også, at løbeprogrammet hjælper på mine knæsmerter. Tusind tak for alle dine inspirerende træningsvideoer og din virkelig gode måde at formidle på, der fungerer super godt for mig.😊”

  Anne (41 år)

 • Britts optur over løbeprogrammet

  Kernevenlig løbeteknik har åbnet mine øjne for, hvordan løb igen kan fungere for mig – og endda med masser af fart!

  Britts optur over løbeprogrammet

  Jeg har optur over programmet og føler virkelig, at jeg har fundet mit fremtidige løbeprogram/løbemakker! Kernevenlig løbeteknik har åbnet mine øjne for, hvordan løb igen kan fungere for mig – og endda med masser af fart! Jeg har en aktiv fortid som soldat, og har altid været vant til at være hende med krudt i røven, som altid lige var frisk på lidt træning. Men det ændrede sig bare efter 1. fødsel, hvor jeg fuldstændig mistede løbemotivationen i erkendelse af, at min krop bare ikke var klar.  Jeg havde svært ved at holde mig under løb, og kunne mærke at det påvirkede mine mavemuskler negativt. Og så kiggede jeg bare på alle de andre mødre som bare stod og hoppede til voksen-barn gymnastik uden problemer – damn, jeg var misundelig og følte mig lidt snydt! Nu efter de [første, red.] 3 uger med løbeprogrammet har jeg en mere naturlig teknik. Jeg synes, du har et skønt speak på træningsfilerne – og finder det bare mega motiverede at løbe “sammen” med dig! 

  Britt

 • Louises løberejse med kernevenligt løb

  Jeg elskede løbeprogrammet fra første dag!

  Louises løberejse med kernevenligt løb

  Jeg løber ikke nær så klumpedumpet mere. Efter min 3. graviditet har jeg on-off forsøgt at løbe igen, men har opgivet, fordi jeg stadig er tung og løbet aldrig er blevet flydende for mig. Og jeg har altid ondt et eller andet sted - hofte, baller, bækken, knæ – i min. en uge bagefter. Hvilket gør det ret svært at opleve fremgang. Endsige føle sig motiveret til at fortsætte. Jeg købte dit løbeprogram straks det udkom sidste år og elskede det fra første dag. Jeg synes, der - næsten - kom flow i mig igen og jeg føler mig ikke nær så klumpedumpet, som jeg har gjort før.

  Louise Mølbæk Andersen

 • Før var løb selvtortur. Nu glæder Vinni sig til sine løbeture

  Der er sket noget vildt! Det er som om en håndbremse er blevet sluppet

  Før var løb selvtortur. Nu glæder Vinni sig til sine løbeture

  Jeg har forsøgt at blive bedre til løb i adskillige år. Det har føltes lidt som selvtortur og noget der bare skulle overstås. De kernevenlige teknikker gjorde, at jeg fik fart på og oplevede den der runners high, som jeg har hørt mange tale om, men aldrig havde oplevet selv. 😃 Der skete noget vildt ca. omkring uge 2. Det var som om, der var en "håndbremse", som "slap". Tak, Thora, for et fantastisk løbeprogram. Jeg håber, at så mange kvinder som muligt vil prøve det, og se hvad det kan gøre for dem - også dem, der ikke har født. 😊

  Vinni

 • For første gang i sit liv synes Anette, at det er fedt at løbe

  Træning er bare federe, når det er sjovt!

  For første gang i sit liv synes Anette, at det er fedt at løbe

  Tag det fra en hestepige, som har forsøgt at påbegynde løb flere gange i sit liv, men aldrig før kommet ordentligt i gang, da jeg ikke synes, løb er det sjoveste: DET her, dét er altså virkelig sjovt og motiverende løb. Tak for det. 😊👏 Træningen er blevet lidt mig-tid, der gør noget godt for mig selv både mentalt og fysisk, da jeg føler, det lige klarer hovedet og gør kroppen godt at komme afsted. 😊🌞 Formen er allerede blevet bedre over de første 3 uger. Jeg er tilmeldt mit 2. løb her på søndag og så vil jeg bare sige: Træning er altså bare federe, når det er sjovt. 😊👍

  Anette

 • Pernille har endelig knækket koden til løb

  Før var løb udmattende. Nu har jeg knækket koden

  Pernille har endelig knækket koden til løb

  Jeg er 48 år og har fibromyalgi. Jeg har igennem flere år forsøgt at løbe. Før gjorde løb ondt og var udmattende. Efter jeg har brugt de kernevenlige løbeteknikker i 3 uger har jeg knækket koden til løb og er blevet en hel del bedre. Jeg har også brugt mobilitetsøvelserne meget.

  Pernille Nordahl

 • Malenes historie med Flad Mave Online

  “At have fået øjnene op for dit program, har nærmest ændret mit liv.”

  Jeg har været så ked af min mave efter #2, og det har påvirket mig så meget. På et tidspunkt tog det næsten al personlig glæde fra mig, fordi jeg ikke var tilpas i min egen krop. At have fået øjnene op for RD og for dit program, har nærmest ændret mit liv. Nu kan der gøres noget ved det, og det er overskueligt! Det er så fantastisk, og jeg begynder at få en fysisk selvfølelse tilbage. Det er jeg så glad for.

  Malene Vesterskov Haubro

 • Mette Maries oplevelse med Flad Mave Online og Online Bootcamp

  “På 6 måneder smed jeg 20 kg og har bygget muskler på. Jeg er så glad for resultatet! ”

  Resultaterne er til at få øje på! Jeg er så glad for resultatet og synes, det er skønt, at jeg har programmerne liggende altid.

  Mette Marie Tondering

 • Malene Lykkes resultat med Flad Mave Online

  Min rectus diastase er gået fra 4 til 1 cm på kun 2,5 måned og mine lændesmerter er næsten væk. Hurra!

  Malene Lykkes resultat med Flad Mave Online

  Jeg har brugt Flad Mave Online i de sidste 2,5 måned efter at have fået to børn for hhv. 5 og 3 år siden. Jeg havde en 4 cm rectus diastase + lidt “tittende-tarm” lige over navlen. Rectus diastasen er nede på 1 cm, mine lændesmerter er næsten væk og titte-tarmen mindre. Hurra! Opdatering fra Malene i 2024: "Jeg gentog genoptræningen med maveprogrammer én gang til efter vores tredje barn. Jeg kan sige, at jeg efter at have brugt dit program, fik trænet mig op til at løbe Marathon på den kinesiske mur og endte i Top 20!"

  Malene Lykke

 • Pernilles resultat med Superfit Bækkenbund og Løb Kernevenligt

  Det hele giver mening. Jeg er så taknemmelig!

  Pernilles resultat med Superfit Bækkenbund og Løb Kernevenligt

  “Endelig fungerer min bækkenbund! Jeg har prøver alt muligt, men ingen har kunne hjælpe mig. Jeg har været til gynfys og gynækolog og alle har sagt, at det hele ser fint ud, men jeg følte stadig ikke, at jeg trænede min bækkenbund rigtigt. Det hele føltes bare forkert dernede. Nu har jeg virkelig fat i min bækkenbund og dét kan jeg mærke hjælper mig. Jeg startede for knap 5 måneder siden med Superfit Bækkenbund, der virkelig var en øjenåbner! For cirka en måned siden gik jeg så i gang med Løb Kernevenligt og wow! Det hele giver bare så god mening i løbeprogrammet. Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at kunne løbe igen. Nu nyder jeg mine løbeture! Tusind tak!”

  Pernille Jensen

 • Leas flotte resultat af 4 ugers Bootcamp

  “Bom! Det her er resultatet af 4 ugers Bootcamp!”

  Jeg har tabt 2,5 kg og cm fordelt på tre steder! Det har været svært at lade de lækre boller og lakridserne stå, men 14-16 timers faste og mindre måltider har fungeret godt.

  Lea

 • Tanjas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel!”

  Mit mål var egentlig bare at blive stærkere i kernen og få en god rytme med træning, inden jeg 1. februar startede som selvstændig malermester. Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel. Jeg er blevet så stærk i min kerne. Tusind tak for et super program.

  Tanja Hansen

 • Rie er vild med Flad Mave Online

  Jeg er fan! Maveprogrammet er min nye bedste ven

  Rie er vild med Flad Mave Online

  Flad Mave Online er bestemt min nye bedste ven. ❤️ Tænk sig at bruge 30 min i selskab med denne skønne dame, og få det top max med sig selv bagefter. 💪 Jeg er fan!

  Rie

 • Jeg er blevet en gladere person med langt større energiniveau

  Jeg kan varmt anbefale Superfit Mor's træningsprogrammer til kvinder i alle aldre

  Jeg er blevet en gladere person med langt større energiniveau

  Det er et virkelig godt koncept. Det eneste, det kræver, er, at du har lyst til at træne hjemme. Det synes jeg i øvrigt selv er en fordel, da man så sparer tid på transport og i øvrigt er programmerne betalt en gang for alle, så de kan tages op igen og igen. Jeg er selv 70 år og har stor glæde af både Flad Mave og Bootcamp. Jeg har også været til 1:1 session Mavemuskler hos Thora og det har været rigtig godt givet ud! [Klik på det store citat og læs hele Luises udtalelse].

  Luise Ekberg

 • Charlottes store rygsmerter og dårlige fordøjelse blev fixet med Flad Mave Online

  Mine invaliderende lændesmerter væk nu!

  Charlottes store rygsmerter og dårlige fordøjelse blev fixet med Flad Mave Online

  Jeg har altid haft problemer med fordøjelsen, men efter den første måned med Flad Mave Online, har jeg kunne droppe mine magnesium piller. Når jeg træner mindst tre gange om ugen, holder det min fordøjelse igang. Det, og at mine invaliderende lændesmerter, er væk, er den største positive overraskelse ved træningen og grunden til, at jeg vil holde fast resten af mit liv.

  Charlotte H

 • Anne Mettes vægttab med Bootcamp’en

  Jeg har tabt 4,9 kg og fået meget mere energi

  Anne Mettes vægttab med Bootcamp’en

  Jeg er blevet 16 cm slankere og 4,9 kg lettere med Bootcampen. Jeg er så glad for den energi, jeg har fået og selvfølgelig resultaterne, der ses på min krop. 😊 Jeg satte mig som mål at skulle smide de sidste kilo fra graviditeten, som bare “hang fast”. Det lykkedes på 4 uger. Og ja jeg har holdt skruen i vandet efter Bootcamp’en også! 

  Anne Mette Kjeldstrup Hornstrup

 • Belindas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er så imponeret over, hvor effektiv Flad Mave Online er!”

  Jeg vil lige slå et slag for Superfit Mor! Med hendes maveprogram er jeg nu nået ned på den vægt, som jeg havde, før jeg blev gravid første gang, og jeg er blevet markant stærkere i min kerne og kan se mine mavemuskler igen. 😃 Dermed har jeg tabt mig 11,3 kg og 15 cm om maven.

  Belinda Holst Nielsen

 • Britt blev glad indeni og udenpå af Bootcamp’en

  Deltager på Superfit Mor's Online Bootcamp viser sit flotte før/efterbillede af 4 ugers hjemmetræning med Bootcampen.

  “Jeg har virkelig fået bugt med min oppustede aften-mave!”

  Jeg ville ønske, at jeg kunne lave et efterbillede af følelsen indeni! Sukker fokus har virkelig fået bugt med min oppustede aften-mave, og det har virkelig givet mig et kick. Jeg har tabt 1,4 kg og i alt 9 cm. Jeg har fået indarbejdet en masse nye gode vaner, som jeg vil arbejde videre med. Bootcamp’en har gjort mig glad indeni og udenpå.

  Britt

 • Anette blev forandret indeni og udenpå med 4 ugers Bootcamp

  Ikke kun vægttab og opstramning, men også mere energi og bedre humør

  Anette blev forandret indeni og udenpå med 4 ugers Bootcamp

  Jeg vil også gerne dele mine resultater og oplevelser fra 4 ugers Bootcamp:  Vægt: -3kg Taljen: -6cm Arret efter kejsersnit / "nålepuden" : -10cm Hoften: -4cm Under ballerne / "Ridebukselår": -4cm Bryst: Intet mål, men spænder BH'en længere ind  Jeg har oplevet at have meget mere energi, også sidst på dagen, fået flottere hud i ansigtet, fået bedre og mere stabilt humør, meget højere selvtilfredshed og større "kropskontrol" ifm. menstruation. Jeg er så motiveret for at fortsætte! Tusind tak for gode træningsprogrammer og opmuntring til at indarbejde gode vaner! Du gør en forskel for mange kvinder!

  Anette Hansen