• Malenes historie med Flad Mave Online

  “At have fået øjnene op for dit program, har nærmest ændret mit liv.”

  Jeg har været så ked af min mave efter #2, og det har påvirket mig så meget. På et tidspunkt tog det næsten al personlig glæde fra mig, fordi jeg ikke var tilpas i min egen krop. At have fået øjnene op for RD og for dit program, har nærmest ændret mit liv. Nu kan der gøres noget ved det, og det er overskueligt! Det er så fantastisk, og jeg begynder at få en fysisk selvfølelse tilbage. Det er jeg så glad for.

  Malene Vesterskov Haubro

 • Mette Maries oplevelse med Flad Mave Online og Online Bootcamp

  “På 6 måneder smed jeg 20 kg og har bygget muskler på. Jeg er så glad for resultatet! ”

  Resultaterne er til at få øje på! Jeg er så glad for resultatet og synes, det er skønt, at jeg har programmerne liggende altid.

  Mette Marie Tondering

 • Malene Lykkes resultat med Flad Mave Online

  Min rectus diastase er gået fra 4 til 1 cm på kun 2,5 måned og mine lændesmerter er næsten væk. Hurra!

  Malene Lykkes resultat med Flad Mave Online

  Jeg har brugt Flad Mave Online i de sidste 2,5 måned efter at have fået to børn for hhv. 5 og 3 år siden. Jeg havde en 4 cm rectus diastase + lidt “tittende-tarm” lige over navlen. Rectus diastasen er nede på 1 cm, mine lændesmerter er næsten væk og titte-tarmen mindre. Hurra! Opdatering fra Malene i 2024: "Jeg gentog genoptræningen med maveprogrammer én gang til efter vores tredje barn. Jeg kan sige, at jeg efter at have brugt dit program, fik trænet mig op til at løbe Marathon på den kinesiske mur og endte i Top 20!"

  Malene Lykke

 • Pernilles resultat med Superfit Bækkenbund og Løb Kernevenligt

  Det hele giver mening. Jeg er så taknemmelig!

  Pernilles resultat med Superfit Bækkenbund og Løb Kernevenligt

  “Endelig fungerer min bækkenbund! Jeg har prøver alt muligt, men ingen har kunne hjælpe mig. Jeg har været til gynfys og gynækolog og alle har sagt, at det hele ser fint ud, men jeg følte stadig ikke, at jeg trænede min bækkenbund rigtigt. Det hele føltes bare forkert dernede. Nu har jeg virkelig fat i min bækkenbund og dét kan jeg mærke hjælper mig. Jeg startede for knap 5 måneder siden med Superfit Bækkenbund, der virkelig var en øjenåbner! For cirka en måned siden gik jeg så i gang med Løb Kernevenligt og wow! Det hele giver bare så god mening i løbeprogrammet. Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at kunne løbe igen. Nu nyder jeg mine løbeture! Tusind tak!”

  Pernille Jensen

 • Leas flotte resultat af 4 ugers Bootcamp

  “Bom! Det her er resultatet af 4 ugers Bootcamp!”

  Jeg har tabt 2,5 kg og cm fordelt på tre steder! Det har været svært at lade de lækre boller og lakridserne stå, men 14-16 timers faste og mindre måltider har fungeret godt.

  Lea

 • Tanjas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel!”

  Mit mål var egentlig bare at blive stærkere i kernen og få en god rytme med træning, inden jeg 1. februar startede som selvstændig malermester. Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel. Jeg er blevet så stærk i min kerne. Tusind tak for et super program.

  Tanja Hansen

 • Rie er vild med Flad Mave Online

  Jeg er fan! Maveprogrammet er min nye bedste ven

  Rie er vild med Flad Mave Online

  Flad Mave Online er bestemt min nye bedste ven. ❤️ Tænk sig at bruge 30 min i selskab med denne skønne dame, og få det top max med sig selv bagefter. 💪 Jeg er fan!

  Rie

 • Jeg er blevet en gladere person med langt større energiniveau

  Jeg kan varmt anbefale Superfit Mor's træningsprogrammer til kvinder i alle aldre

  Jeg er blevet en gladere person med langt større energiniveau

  Det er et virkelig godt koncept. Det eneste, det kræver, er, at du har lyst til at træne hjemme. Det synes jeg i øvrigt selv er en fordel, da man så sparer tid på transport og i øvrigt er programmerne betalt en gang for alle, så de kan tages op igen og igen. Jeg er selv 70 år og har stor glæde af både Flad Mave og Bootcamp. Jeg har også været til 1:1 session Mavemuskler hos Thora og det har været rigtig godt givet ud! [Klik på det store citat og læs hele Luises udtalelse].

  Luise Ekberg

 • Charlottes store rygsmerter og dårlige fordøjelse blev fixet med Flad Mave Online

  Mine invaliderende lændesmerter væk nu!

  Charlottes store rygsmerter og dårlige fordøjelse blev fixet med Flad Mave Online

  Jeg har altid haft problemer med fordøjelsen, men efter den første måned med Flad Mave Online, har jeg kunne droppe mine magnesium piller. Når jeg træner mindst tre gange om ugen, holder det min fordøjelse igang. Det, og at mine invaliderende lændesmerter, er væk, er den største positive overraskelse ved træningen og grunden til, at jeg vil holde fast resten af mit liv.

  Charlotte H

 • Anne Mettes vægttab med Bootcamp’en

  Jeg har tabt 4,9 kg og fået meget mere energi

  Anne Mettes vægttab med Bootcamp’en

  Jeg er blevet 16 cm slankere og 4,9 kg lettere med Bootcampen. Jeg er så glad for den energi, jeg har fået og selvfølgelig resultaterne, der ses på min krop. 😊 Jeg satte mig som mål at skulle smide de sidste kilo fra graviditeten, som bare “hang fast”. Det lykkedes på 4 uger. Og ja jeg har holdt skruen i vandet efter Bootcamp’en også! 

  Anne Mette Kjeldstrup Hornstrup

 • Belindas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er så imponeret over, hvor effektiv Flad Mave Online er!”

  Jeg vil lige slå et slag for Superfit Mor! Med hendes maveprogram er jeg nu nået ned på den vægt, som jeg havde, før jeg blev gravid første gang, og jeg er blevet markant stærkere i min kerne og kan se mine mavemuskler igen. 😃 Dermed har jeg tabt mig 11,3 kg og 15 cm om maven.

  Belinda Holst Nielsen

 • Britt blev glad indeni og udenpå af Bootcamp’en

  Deltager på Superfit Mor's Online Bootcamp viser sit flotte før/efterbillede af 4 ugers hjemmetræning med Bootcampen.

  “Jeg har virkelig fået bugt med min oppustede aften-mave!”

  Jeg ville ønske, at jeg kunne lave et efterbillede af følelsen indeni! Sukker fokus har virkelig fået bugt med min oppustede aften-mave, og det har virkelig givet mig et kick. Jeg har tabt 1,4 kg og i alt 9 cm. Jeg har fået indarbejdet en masse nye gode vaner, som jeg vil arbejde videre med. Bootcamp’en har gjort mig glad indeni og udenpå.

  Britt

 • Anette blev forandret indeni og udenpå med 4 ugers Bootcamp

  Ikke kun vægttab og opstramning, men også mere energi og bedre humør

  Anette blev forandret indeni og udenpå med 4 ugers Bootcamp

  Jeg vil også gerne dele mine resultater og oplevelser fra 4 ugers Bootcamp:  Vægt: -3kg Taljen: -6cm Arret efter kejsersnit / "nålepuden" : -10cm Hoften: -4cm Under ballerne / "Ridebukselår": -4cm Bryst: Intet mål, men spænder BH'en længere ind  Jeg har oplevet at have meget mere energi, også sidst på dagen, fået flottere hud i ansigtet, fået bedre og mere stabilt humør, meget højere selvtilfredshed og større "kropskontrol" ifm. menstruation. Jeg er så motiveret for at fortsætte! Tusind tak for gode træningsprogrammer og opmuntring til at indarbejde gode vaner! Du gør en forskel for mange kvinder!

  Anette Hansen

 • Flad Mave Online holder Agnieszkas rygsmerter væk

  Det er simpelthen det bedste for at holde mine lændesmerter væk!

  Flad Mave Online holder Agnieszkas rygsmerter væk

  Efter 8 år bruger jeg stadig øvelserne fra maveprogrammet aktivt – det er simpelthen det bedste for at holde mine lændesmerter væk! Tusind, tusind tak! Jeg deler (stadig) min anbefaling for Flad Mave programmet, hver gang nogen i mine omgivelser nævner mave- eller ryg udfordringer! Og så booster dine øvelser jo indirekte min mentale tilstand fordi jeg har følelsen af et stærkere fundament i mig/min kerne.

  Agnieszka Cieploch Fischer

 • Mie fik meget mere energi af sin Bootcamp

  Et skub til en stærkere morkrop

  Mie fik meget mere energi af sin Bootcamp

  Jeg har tabt 14 cm og 2 kg og, vigtigst af alt, meget mere energi og styrke i kroppen. TAK Thora for denne Bootcamp og et skub til en stærkere morkrop.

  Mie

 • “Med Flad Mave Online kan jeg endelig se effekt af min mavetræning”

  Deltager på Flad Mave Online viser stolt sit resultat frem

  “Jeg er stærkere end nogensinde”

  Meget snart rammer jeg version 4.0 og har 2 børn (5 og 8 år). Jeg erkender, at mit forhold til min krop har været udfordret. Efter en ungdom (som dog er mange år siden) med spiseforstyrrelse, har jeg aldrig rigtig kunne forenes med min krop. Jeg har altid trukket maven ind og altid holdt vejret, når jeg har lavet de utallige mavebøjninger og ved træning i det hele taget. Men, med den rette teknik omkring vejrtrækning her med FMO, kan jeg pludselig se en ændring i effekten af træningen.  Jeg føler mig stærkere end nogensinde. 💪 Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke har taget et før-billede. Men ærligt, jeg har aldrig i min vildeste fantasi tænkt, at jeg skulle poste noget om lige præcis dén del på min krop, som jeg har haft det allerværst med … og stadig øver mig i at forene mig med. Men her er jeg … og når Thora siger: “aktiver din kerne”… så er det da meget sjovt, at der ses lidt muller derinde. Her har jeg trænet på Niveau 4 i ca. 2 uger. ❤️

  39-årig kvinde

 • Liselottes flotte resultat med 4 ugers Bootcamp

  Deltager på Superfit Mor's Online Bootcamp viser stolt sit fine resultat frem.

  “Det har været SÅ fed en oplevelse!”

  Sikke en rejse.. det har været SÅ fed en oplevelse. Og fantastisk at man har kunne træne præcis når det har passet ind i ens dagligdag. Jeg har tabt 2 kilo på de 4 uger og 12 cm fordelte på hele kroppen. Jeg er rigtig glad for stadig at have tilgang til øvelserne, for de skal helt klart bruges videre frem.

  Liselotte Brede

 • Henriettes flotte resultat med Flad Mave Online

  “Min 4 fingre brede rectus diastase er samlet og jeg er pisse stolt!”

  Jeg havde delte mavemuskler på 4 fingerbredder. Nu svinger mellemrummet fra blot en halv til én fingerbredde! Jeg er pisse stolt og jeg føler virkelig jeg er blevet stærk i kernen.

  Henriette

 • Johanne-Grys oplevelse med Løb Kernevenligt

  Wauw, jeg er blæst bagover!

  Johanne-Grys oplevelse med Løb Kernevenligt

  Wauw, jeg er blæst bagover! Mine børn er 6 og 10 år og før dem, kunne jeg snildt løbe 10 km på en god tid og elskede den flowtilstand, jeg kom i. Flere gange har jeg forsøgt med diverse løbeprogrammer, men det ender altid med våde bukser, hvorfor jeg opgiver. Det var så uendeligt pinligt og samtidig savnede jeg bare at løbe. Efter jeg begyndte på ‘Løb kernevenligt’ har jeg været helt tør på alle mine løbeture og det er nyt! Jeg tror faktisk på det nu. Og kan mærke, at jeg kommer til at fange alle punkter hurtigt, når jeg holder mig til din guide. Jeg elsker, at dine videoer er korte og overskuelige og at du forklarer på en virkelig god måde din nørdede viden om vores anatomi og hvordan alting hænger sammen. Du er så pædagogisk i din forklaring og så rolig og behagelig at lytte til, og jeg er bare vild med det.

  Johanne-Gry

 • Marias begejstring over Løb Kernevenligt

  Jeg er blevet markant hurtigere, og mine løbetights lugter kun af sved nu – ikke andet. Det er virkelig en bonus.

  Marias begejstring over Løb Kernevenligt

  Jeg har nu været i gang med dit løbeprogram i to måneder, og det har virkelig gjort en forskel. Jeg kan mærke, at det virker! Normalt har jeg løbet et par gange om ugen (mellem 5-7 km). Men jeg syntes, at det var blevet tungt og jeg blev ikke rigtig bedre. Så så jeg dit program og fik det samtidigt anbefalet af en kollega.  noget hårdt i kombiløb 3. Der flere andre positive gevinster ved dit løbeprogram: 1. Jeg er ikke så udaset efter mine løbeture. Jeg kan virkelig mærke, hvilken forskel det gør at løbe med den rigtige teknik. 2. Mine løbetights lugter kun af sved og ikke andet. Det er virkelig en bonus. 3. Jeg er blevet markant hurtigere, og skal nogle gange øve mig i at sætte farten lidt ned. Jeg er også kommet i gang med tørtræningen, som jeg også har fundet ud af, kan være ret hård. Men jeg kan mærke, at det virker! Derudover vil jeg sige, at din stemme og opmuntring undervejs i kombiløb [audiotræningspassene i løbeprogrammet, red.], bare er virkelig gode! Det gør lige, at jeg gør lidt ekstra umage. Men jeg bliver også glad, når du siger ’Halvvejs’. 😊 Så alt i alt er det bare et virkelig godt løbeprogram!

  Maria Prindal Thygesen