• Dianas oplevelse med Superfit Bækkenbund

  Allerede efter 2 uger mærker jeg en forskel!

  Dianas oplevelse med Superfit Bækkenbund

  Nu her efter kun to ugers træning, kan jeg allerede mærke forskel. Jeg har allerede oplevet flere dage, helt uden dryp. Det er absolut fantastisk. Så det kan helt sikkert svare sig at bruge tiden på det. Jeg glæder mig, til jeg kan løbe og træne helt uden bekymringer om mit underliv.

  Diana

 • Tanjas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel!”

  Mit mål var egentlig bare at blive stærkere i kernen og få en god rytme med træning, inden jeg 1. februar startede som selvstændig malermester. Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel. Jeg er blevet så stærk i min kerne. Tusind tak for et super program.

  Tanja Hansen

 • Carolinas anbefaling af Flad Mave Online

  “Havde nogen fortalt mig, at min mave ville komme til at se så flot ud, ville jeg ikke have troet det!”

  På blot den første måned blev min rectus diastase reduceret fra 7 fingerbredder til 3-4 fingre og jeg blev 8 cm mindre om maven! Hvis nogle havde fortalt mig, at min mave ville komme til at se så flot ud, ville jeg ikke have troet det! Jeg er evigt taknemmelig for, at Flad Mave Online findes! Jeg anbefaler maveprogrammet til alle! Det er SÅ effektivt.

  Carolina Diarte

 • Lines resultat af 2 uger med Flad Mave Online

  “Det er crazy, at så lidt kan gøre så meget! ”

  “Jeg har kun trænet én omgang Niveau 0 hver dag i 14 dage! Tog lige billeder i dag og er vild med resultatet.

  Det er crazy, at så lidt kan gøre så meget!"

  Line, mor til 3 børn på hhv. 14, 12 og 3 år

  Line

 • Henriettes flotte resultat med Flad Mave Online

  “Min 4 fingre brede rectus diastase er samlet og jeg er pisse stolt!”

  Jeg havde delte mavemuskler på 4 fingerbredder. Nu svinger mellemrummet fra blot en halv til én fingerbredde! Jeg er pisse stolt og jeg føler virkelig jeg er blevet stærk i kernen.

  Henriette

 • Flad Mave Online holder Agnieszkas rygsmerter væk

  Det er simpelthen det bedste for at holde mine lændesmerter væk!

  Flad Mave Online holder Agnieszkas rygsmerter væk

  Efter 8 år bruger jeg stadig øvelserne fra maveprogrammet aktivt – det er simpelthen det bedste for at holde mine lændesmerter væk! Tusind, tusind tak! Jeg deler (stadig) min anbefaling for Flad Mave programmet, hver gang nogen i mine omgivelser nævner mave- eller ryg udfordringer! Og så booster dine øvelser jo indirekte min mentale tilstand fordi jeg har følelsen af et stærkere fundament i mig/min kerne.

  Agnieszka Cieploch Fischer

 • Belindas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er så imponeret over, hvor effektiv Flad Mave Online er!”

  Jeg vil lige slå et slag for Superfit Mor! Med hendes maveprogram er jeg nu nået ned på den vægt, som jeg havde, før jeg blev gravid første gang, og jeg er blevet markant stærkere i min kerne og kan se mine mavemuskler igen. 😃 Dermed har jeg tabt mig 11,3 kg og 15 cm om maven.

  Belinda Holst Nielsen

 • Anettes utrolige resultat med Løb Kernevenligt

  Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at løbe igen

  Anettes utrolige resultat med Løb Kernevenligt

  Allerede fra første træningstur kunne jeg mærke, at det her ville blive en game changer for mig, da jeg ikke længere følte tyngdefornemmelse i underlivet! Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at løbe igen - ikke engang efter mine børn på legepladsen eller på deres cykler, og det pinte mig! Men løbeprogrammet har blæst mig bagover! Min bækkenbund reagerer helt anderledes med de her teknikjusteringer. Jeg mærkede efter få løbeture, at fornemmelsen i kroppen under løb var lettere og mindre anstrengende. Jeg er helt høj, når jeg kommer tilbage fra mine træningsture nu. Så hermed mine varmeste anbefalinger til Thoras løbeprogram. KLIK PÅ DET BLÅ CITAT OG LÆS HELE ANETTES DETALJEREDE TILBAGEMELDING

  Anette

 • Anettes begejstring over Flad Mave Online

  Kvinde med flad mave efter træning med Flad Mave Online fra Superfit Mor

  “Jeg har aldrig – som i ALDRIG! – haft så flad mave, som jeg har nu”

  Jeg har aldrig – som i ALDRIG! – haft så flad mave, som jeg har nu og endnu bedre en meget stærkere kerne. Jeg har ikke engang den der lille bule over mit kejsersnit-ar!

  Anette Grønbek

 • Elisabeths resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er mega stolt. Hvis jeg kan, så kan rigtig mange andre også!”

  Jeg er mega stolt og føler, at hvis jeg kan, så kan rigtig mange.

  Anede intet om delte mavemuskler, før jeg læste med her. Vægten faldt egentligt fint, men maven lignede sig selv, så frusterende - indtil jeg satte mig ind i delte mavemuskler. Og tænke “aha!”

  Efter første graviditet kom jeg aldrig rigtig i gang. Og havde vildt delte mavemuskler på ca. 3-4 cm. Føj. Men har kørt med maveprogrammet siden marts (ca. 4 mdr.). Og se nu!

  Min fys har konstateret, at han skal “lede” længe efter de delte mave muskler. Og det er minimalt det, der mangler at blive samlet! Tak tak tak.

  Elisabeth Hansen

 • Bodils blev bryllupsklar med Superfit Mor-træning

  “Jeg er lykkelig for den forandring træningen har givet mig!”

  Jeg har tabt 7 kg på ca. 7 måneder først med Flad Mave Online solo, så kombineret med Bootcamp'en og en ugentlig gåtur. Det øgede overskud, jeg også har fået, er ren bonus. Jeg har endda fået påvirket min mand til at træne igen og lægge sukkeret på hylden.😊 Jeg synes, at det er fedt, at min rejse måske kan inspirere andre. Mange tak for programmerne og din overskuelig måde at komme igang med at prioritere sig selv og morkroppen. Klik på billedet og se Bodils smukke bryllupsbillede og læs hendes detaljerede beretning.

  Bodil

 • Mette Maries oplevelse med Flad Mave Online og Online Bootcamp

  “På 6 måneder smed jeg 20 kg og har bygget muskler på. Jeg er så glad for resultatet! ”

  Resultaterne er til at få øje på! Jeg er så glad for resultatet og synes, det er skønt, at jeg har programmerne liggende altid.

  Mette Marie Tondering

 • Gittes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Efter 1,5 måned har jeg fået friheden til at løbe igen!

  Gittes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Du har for anden gang ændret mit liv til det bedre! Først var det FMO [Flad Mave Online, red.], som stort set fjernede migrænen og rygsmerter. Men nu ... nu kan jeg sørme løbe igen! Jeg har tre børn, og siden jeg fik den sidste, har løb været træls. Jeg måtte bruge Tena som alligevel ikke var nok og absolut ubehageligt at løbe med. Det var ikke en god fornemmelse at løbe. Nu, halvanden måned efter jeg startede løbeprogrammet, er jeg nede på et trusseindlæg og snart tør jeg også løbe ude det! Det er helt anderledes at løbe nu og jeg er sikker på min krop ikke er færdig med at forbedre sig! Du har givet mig friheden til at løbe igen! Tak!

  Gitte

 • Josefines oplevelse med Løb kernevenligt

  Programmet er spækket med faglighed, men stadig enkelt at gå til

  Josefines oplevelse med Løb kernevenligt

  Så dejligt med et løbeprogram, der ikke handler om, hvor langt man kan løbe, men bare at man kan løbe. Igen har du lavet et program, som et spækket med faglighed men stadig enkelt at gå til. Gå- og løbe-lydfilerne er meget behagelige at lytte til og med god musik i perfekt tempo 😊

  Josefine Lund Ludvigsen

 • Jeanettes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Og vupti! Ingen smerter

  Jeanettes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg plejer at være tung og døjer med min lænd, når jeg løber. Men nu har jeg lige klaret 5 km løb uden smerter i ben og ryg! Endda uden de kompressionsstrømper og løbetights jeg plejer at være afhængig af.

  Jeanette

 • Evas oplevelse med Løb kernevenligt

  Waow et wake up call, siger jeg bare!

  Evas oplevelse med Løb kernevenligt

  Jeg er vild med løbeprogrammet! Synes det er gennenskueligt og simpelt og stadig grundigt. Det giver så meget mening, alt det du forklarer,og kan godt se jeg har løbet helt forkert før. Det føles så dejligt nu. Nu kommer jeg endda turen igennem uden at føle, jeg må på toilet som det første, når jeg kommer hjem. En helt vild oplevelse. Jeg har før spændt alt, jeg har kunnet, omkring mit korset og det kan jeg godt se nu, slet ikke giver balance. Og knibet sammen alt, hvad jeg har kunnet. Helt forkert. Synes programmet er gennenskueligt og simpelt og stadig grundigt. Elsker det!

  Eva Lauritsen

 • Johanne-Grys oplevelse med Løb Kernevenligt

  Wauw, jeg er blæst bagover!

  Johanne-Grys oplevelse med Løb Kernevenligt

  Wauw, jeg er blæst bagover! Mine børn er 6 og 10 år og før dem, kunne jeg snildt løbe 10 km på en god tid og elskede den flowtilstand, jeg kom i. Flere gange har jeg forsøgt med diverse løbeprogrammer, men det ender altid med våde bukser, hvorfor jeg opgiver. Det var så uendeligt pinligt og samtidig savnede jeg bare at løbe. Efter jeg begyndte på ‘Løb kernevenligt’ har jeg været helt tør på alle mine løbeture og det er nyt! Jeg tror faktisk på det nu. Og kan mærke, at jeg kommer til at fange alle punkter hurtigt, når jeg holder mig til din guide. Jeg elsker, at dine videoer er korte og overskuelige og at du forklarer på en virkelig god måde din nørdede viden om vores anatomi og hvordan alting hænger sammen. Du er så pædagogisk i din forklaring og så rolig og behagelig at lytte til, og jeg er bare vild med det.

  Johanne-Gry

 • Fridas vilde oplevelser med Løb kernevenligt

  Mit løb og min kernestyrke er taget til et helt andet niveau

  Fridas vilde oplevelser med Løb kernevenligt

  What a life changer. Der er så meget godt at sige, så undskyld, hvis jeg falder over ordene. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne løbe igen, min krop føltes smadret efter tre graviditeter. Hver gang jeg prøvede, føltes det som om mit understel ikke var der. Jeg så billeder af mig selv gennemføre halvmarathon og andre løb og jeg græd, fordi den del af mig var forsvundet. Den skihopper [en del af den kernevenlige løbeteknik, red.] har taget løb, kropsfornemmelse og kernestyrken til et helt andet niveau. Efter kun en lille måneds træning har jeg virkelig fået modet og lysten til løb tilbage i min krop. Jeg vil kalde kombiløb med skihopperen for ren meditation for mit underliv. Endelig kan jeg blive forpustet, fordi jeg løber og ikke fordi jeg trækker vejret forkert. Og endelig kan jeg blive forpustet samtidig med, at jeg føler min kerne får ro til bare at blive brugt rigtigt. Nu kan jeg både løbe ud og hjem og løfte mit barn, når jeg kommer hjem uden den mindste hentydning af tissetrang.

  Frida Bache