• Før var løb selvtortur. Nu glæder Vinni sig til sine løbeture

  Der er sket noget vildt! Det er som om en håndbremse er blevet sluppet

  Før var løb selvtortur. Nu glæder Vinni sig til sine løbeture

  Jeg har forsøgt at blive bedre til løb i adskillige år. Det har føltes lidt som selvtortur og noget der bare skulle overstås. De kernevenlige teknikker gjorde, at jeg fik fart på og oplevede den der runners high, som jeg har hørt mange tale om, men aldrig havde oplevet selv. 😃 Der skete noget vildt ca. omkring uge 2. Det var som om, der var en "håndbremse", som "slap". Tak, Thora, for et fantastisk løbeprogram. Jeg håber, at så mange kvinder som muligt vil prøve det, og se hvad det kan gøre for dem - også dem, der ikke har født. 😊

  Vinni

 • For første gang i sit liv synes Anette, at det er fedt at løbe

  Træning er bare federe, når det er sjovt!

  For første gang i sit liv synes Anette, at det er fedt at løbe

  Tag det fra en hestepige, som har forsøgt at påbegynde løb flere gange i sit liv, men aldrig nået ordentligt i gang, da jeg ikke synes, løb er det sjoveste: DET her, dét er altså virkelig sjovt og motiverende løb. Tak for det. 😊👏 Træningen er blevet lidt mig-tid, der gør noget godt for mig selv både mentalt og fysisk, da jeg føler, det lige klarer hovedet og gør kroppen godt at komme afsted. 😊🌞 Formen er allerede blevet bedre over de første 3 uger. Jeg er tilmeldt mit 2. løb her på søndag og så vil jeg bare sige: Træning er altså bare federe, når det er sjovt. 😊👍

  Anette

 • Pernille har endelig knækket koden til løb

  Før var løb udmattende. Nu har jeg knækket koden

  Pernille har endelig knækket koden til løb

  Jeg er 48 år og har fibromyalgi. Jeg har igennem flere år forsøgt at løbe. Før gjorde løb ondt og var udmattende. Efter jeg har brugt de kernevenlige løbeteknikker i 3 uger har jeg knækket koden til løb og er blevet en hel del bedre. Jeg har også brugt mobilitetsøvelserne meget.

  Pernille Nordahl

 • Pernilles resultat med Superfit Bækkenbund og Løb Kernevenligt

  Det hele giver mening. Jeg er så taknemmelig!

  Pernilles resultat med Superfit Bækkenbund og Løb Kernevenligt

  “Endelig fungerer min bækkenbund! Jeg har prøver alt muligt, men ingen har kunne hjælpe mig. Jeg har været til gynfys og gynækolog og alle har sagt, at det hele ser fint ud, men jeg følte stadig ikke, at jeg trænede min bækkenbund rigtigt. Det hele føltes bare forkert dernede. Nu har jeg virkelig fat i min bækkenbund og dét kan jeg mærke hjælper mig. Jeg startede for knap 5 måneder siden med Superfit Bækkenbund, der virkelig var en øjenåbner! For cirka en måned siden gik jeg så i gang med Løb Kernevenligt og wow! Det hele giver bare så god mening i løbeprogrammet. Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at kunne løbe igen. Nu nyder jeg mine løbeture! Tusind tak!”

  Pernille Jensen

 • Johanne-Grys oplevelse med Løb Kernevenligt

  Wauw, jeg er blæst bagover!

  Johanne-Grys oplevelse med Løb Kernevenligt

  Wauw, jeg er blæst bagover! Mine børn er 6 og 10 år og før dem, kunne jeg snildt løbe 10 km på en god tid og elskede den flowtilstand, jeg kom i. Flere gange har jeg forsøgt med diverse løbeprogrammer, men det ender altid med våde bukser, hvorfor jeg opgiver. Det var så uendeligt pinligt og samtidig savnede jeg bare at løbe. Efter jeg begyndte på ‘Løb kernevenligt’ har jeg været helt tør på alle mine løbeture og det er nyt! Jeg tror faktisk på det nu. Og kan mærke, at jeg kommer til at fange alle punkter hurtigt, når jeg holder mig til din guide. Jeg elsker, at dine videoer er korte og overskuelige og at du forklarer på en virkelig god måde din nørdede viden om vores anatomi og hvordan alting hænger sammen. Du er så pædagogisk i din forklaring og så rolig og behagelig at lytte til, og jeg er bare vild med det.

  Johanne-Gry

 • Marias begejstring over Løb Kernevenligt

  Jeg er blevet markant hurtigere, og mine løbetights lugter kun af sved nu – ikke andet. Det er virkelig en bonus.

  Marias begejstring over Løb Kernevenligt

  Jeg har nu været i gang med dit løbeprogram i to måneder, og det har virkelig gjort en forskel. Jeg kan mærke, at det virker! Normalt har jeg løbet et par gange om ugen (mellem 5-7 km). Men jeg syntes, at det var blevet tungt og jeg blev ikke rigtig bedre. Så så jeg dit program og fik det samtidigt anbefalet af en kollega.  noget hårdt i kombiløb 3. Der flere andre positive gevinster ved dit løbeprogram: 1. Jeg er ikke så udaset efter mine løbeture. Jeg kan virkelig mærke, hvilken forskel det gør at løbe med den rigtige teknik. 2. Mine løbetights lugter kun af sved og ikke andet. Det er virkelig en bonus. 3. Jeg er blevet markant hurtigere, og skal nogle gange øve mig i at sætte farten lidt ned. Jeg er også kommet i gang med tørtræningen, som jeg også har fundet ud af, kan være ret hård. Men jeg kan mærke, at det virker! Derudover vil jeg sige, at din stemme og opmuntring undervejs i kombiløb [audiotræningspassene i løbeprogrammet, red.], bare er virkelig gode! Det gør lige, at jeg gør lidt ekstra umage. Men jeg bliver også glad, når du siger ’Halvvejs’. 😊 Så alt i alt er det bare et virkelig godt løbeprogram!

  Maria Prindal Thygesen

 • Anettes utrolige resultat med Løb Kernevenligt

  Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at løbe igen

  Anettes utrolige resultat med Løb Kernevenligt

  Allerede fra første træningstur kunne jeg mærke, at det her ville blive en game changer for mig, da jeg ikke længere følte tyngdefornemmelse i underlivet! Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at løbe igen - ikke engang efter mine børn på legepladsen eller på deres cykler, og det pinte mig! Men løbeprogrammet har blæst mig bagover! Min bækkenbund reagerer helt anderledes med de her teknikjusteringer. Jeg mærkede efter få løbeture, at fornemmelsen i kroppen under løb var lettere og mindre anstrengende. Jeg er helt høj, når jeg kommer tilbage fra mine træningsture nu. Så hermed mine varmeste anbefalinger til Thoras løbeprogram. KLIK PÅ DET BLÅ CITAT OG LÆS HELE ANETTES DETALJEREDE TILBAGEMELDING

  Anette

 • Gittes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Efter 1,5 måned har jeg fået friheden til at løbe igen!

  Gittes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Du har for anden gang ændret mit liv til det bedre! Først var det FMO [Flad Mave Online, red.], som stort set fjernede migrænen og rygsmerter. Men nu ... nu kan jeg sørme løbe igen! Jeg har tre børn, og siden jeg fik den sidste, har løb været træls. Jeg måtte bruge Tena som alligevel ikke var nok og absolut ubehageligt at løbe med. Det var ikke en god fornemmelse at løbe. Nu, halvanden måned efter jeg startede løbeprogrammet, er jeg nede på et trusseindlæg og snart tør jeg også løbe ude det! Det er helt anderledes at løbe nu og jeg er sikker på min krop ikke er færdig med at forbedre sig! Du har givet mig friheden til at løbe igen! Tak!

  Gitte

 • Josefines oplevelse med Løb kernevenligt

  Programmet er spækket med faglighed, men stadig enkelt at gå til

  Josefines oplevelse med Løb kernevenligt

  Så dejligt med et løbeprogram, der ikke handler om, hvor langt man kan løbe, men bare at man kan løbe. Igen har du lavet et program, som et spækket med faglighed men stadig enkelt at gå til. Gå- og løbe-lydfilerne er meget behagelige at lytte til og med god musik i perfekt tempo 😊

  Josefine Lund Ludvigsen

 • Jeanettes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Og vupti! Ingen smerter

  Jeanettes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg plejer at være tung og døjer med min lænd, når jeg løber. Men nu har jeg lige klaret 5 km løb uden smerter i ben og ryg! Endda uden de kompressionsstrømper og løbetights jeg plejer at være afhængig af.

  Jeanette

 • Evas oplevelse med Løb kernevenligt

  Waow et wake up call, siger jeg bare!

  Evas oplevelse med Løb kernevenligt

  Jeg er vild med løbeprogrammet! Synes det er gennenskueligt og simpelt og stadig grundigt. Det giver så meget mening, alt det du forklarer,og kan godt se jeg har løbet helt forkert før. Det føles så dejligt nu. Nu kommer jeg endda turen igennem uden at føle, jeg må på toilet som det første, når jeg kommer hjem. En helt vild oplevelse. Jeg har før spændt alt, jeg har kunnet, omkring mit korset og det kan jeg godt se nu, slet ikke giver balance. Og knibet sammen alt, hvad jeg har kunnet. Helt forkert. Synes programmet er gennenskueligt og simpelt og stadig grundigt. Elsker det!

  Eva Lauritsen

 • Fridas vilde oplevelser med Løb kernevenligt

  Mit løb og min kernestyrke er taget til et helt andet niveau

  Fridas vilde oplevelser med Løb kernevenligt

  What a life changer. Der er så meget godt at sige, så undskyld, hvis jeg falder over ordene. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne løbe igen, min krop føltes smadret efter tre graviditeter. Hver gang jeg prøvede, føltes det som om mit understel ikke var der. Jeg så billeder af mig selv gennemføre halvmarathon og andre løb og jeg græd, fordi den del af mig var forsvundet. Den skihopper [en del af den kernevenlige løbeteknik, red.] har taget løb, kropsfornemmelse og kernestyrken til et helt andet niveau. Efter kun en lille måneds træning har jeg virkelig fået modet og lysten til løb tilbage i min krop. Jeg vil kalde kombiløb med skihopperen for ren meditation for mit underliv. Endelig kan jeg blive forpustet, fordi jeg løber og ikke fordi jeg trækker vejret forkert. Og endelig kan jeg blive forpustet samtidig med, at jeg føler min kerne får ro til bare at blive brugt rigtigt. Nu kan jeg både løbe ud og hjem og løfte mit barn, når jeg kommer hjem uden den mindste hentydning af tissetrang.

  Frida Bache

 • Stines oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg er meget begejstret! Løbeprogrammet får en kæmpe anbefaling fra mig

  Stines oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg er meget begejstret – så enkelt kan det siges! Det er helt utroligt, hvordan få justeringer i ens løbeteknik kan føles så meget hårdere for musklerne, men samtidigt mere skånsomt for bækkenbunden. Jeg har ikke oplevet den træthedsfølelse og ømhed, der godt kan være i bækkenbunden efter en løbetur, når jeg løber eller går efter programmet her. Man skal ikke – ej heller som erfaren løber – tænke at 25 minutters løb, hvoraf der også er gå-pauser, ikke batter noget og ikke giver en sved på panden, for det gør det! Løbeprogrammet får en kæmpe anbefaling fra mig. Det er et program alle kvinder, der har været gravide og gerne vil løbe igen, burde være gode ved sig selv og anskaffe sig. Klik på den blå firkant og læs hele Stines tilbagemelding.

  Stine

 • Mettes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Det er en fornøjelse at træne med løbeprogrammet

  Mettes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Det hele er top tjekket. Det er en fornøjelse at træne med løbeprogrammet. Nu har jeg heller ingen problemer længere ift. at skulle tisse af gange mange inden løb. Det er forsvundet helt :-) Tusind tak for dit kæmpe arbejde for alle morkroppene derude - det er mega påskønnet!

  Mette Gravesen-Jensen

 • Camillas oplevelse med Løb Kernevenligt

  Et hårdt, men godt program

  Camillas oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg kan rigtig godt lide programmet. Ligesom med dit maveprogram, så tager du mig med rundt om alle aspekter i løbeprogrammet. Man får en god baggrundsviden i dine videoer, som er god at have i forhold til forståelse for de øvelser man skal lave - og måden man skal løbe på.  Et hårdt, men et godt program. Thora forklarer teknikker hele vejen igennem og husker en på de forskellige teknikker løbende - så man ikke glemmer dem (hvilket man jo gør i starten). Så det første niveau er godt.

  Camilla Mammen

 • Zhasminas oplevelse med Løb Kernevenligt

  Jeg føler, at jeg har en makker i træningen og det gør træningen sjov

  Zhasminas oplevelse med Løb Kernevenligt

  Løb kernevenligt er ikke kun løb. Der er tørtrænings øvelser som aktiverer ballerne, armene og ben. Alt i programmet gør programmet komplet og tilfredsstillende. Løb kernevenligt er virkelig et godt, unikt og brugbart online løbeprogram, som kan måle sig i kvalitet og effektivitet med de andre online programmer fra Superfit Mor. Programmerne formår at fastholde min lyst til at træne igen og igen, fordi jeg kunne se resultater og fordi du guider os hele tiden på en behagelig og venlig måde. Stor ros til programmet. Klik på den blå firkant og læs hele Zhasminas tilbagemelding

  Zhasmina Rodà