Mit løb og min kernestyrke er taget til et helt andet niveau

"Mit løb og min kernestyrke er taget til et helt andet niveau"

What a life changer. Der er meget godt at sige, så undskyld, hvis jeg falder over ordene. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne løbe igen, fordi min krop føltes smadret efter tre graviditeter. Når jeg så billeder af mig selv gennemføre halvmarathon og andre løb, græd jeg, fordi den del af mig var forsvundet. Hver gang jeg prøvede, løb/gik 1 km ud laaaangsomt og skulle hjem igen, så føltes det som om mit understel ikke var der.

Nu jeg har virkelig fået modet og lysten til løb tilbage i min krop. Jeg tror, jeg kommer til at løbe halvmarathon igen, måske næste år.

Den skihopper [en del af den kernevenlige løbeteknik, red.] har taget mit løb, min kropsfornemmelse og min kernestyrke til et helt andet niveau.

Og det her er kun efter en lille måneds træning, hvor der også har været holdt ferie!

Jeg kan løfte mit barn uden, at alt presses ned, fordi jeg løfter med en vejrtrækning, mens jeg spænder op. Noget jeg altid har vidst, men det er så genialt forklaret i skihopperen.

Jeg vil kalde kombiløb med skihopperen for ren meditation for mit underliv. Endelig kan jeg blive forpustet, fordi jeg løber og ikke fordi jeg trækker vejret forkert. Og endelig kan jeg blive forpustet samtidig med, at jeg føler min kerne får ro til bare at blive brugt rigtigt. Nu kan jeg både løbe ud og hjem og løfte mit barn, når jeg kommer hjem uden den mindste hentydning af tissetrang.

Jeg glæder mig så meget til at se, om ikke jeg løber en 5 km nytårsaftensdag med kæmpe smil på, ganske som jeg plejede, inden min tredje graviditet. Og stærkere og hurtigere end jeg nogensinde har gjort før.

Frida Bache