Jeg er blevet markant hurtigere, og mine løbetights lugter kun af sved nu – ikke andet. Det er virkelig en bonus.

"Jeg er blevet markant hurtigere, og mine løbetights lugter kun af sved nu – ikke andet. Det er virkelig en bonus."

Jeg har nu været i gang med dit løbeprogram i to måneder, og det har virkelig gjort en forskel. Jeg kan mærke, at det virker! Normalt har jeg løbet et par gange om ugen (mellem 5-7 km). Men jeg syntes, at det var blevet tungt og jeg blev ikke rigtig bedre. Så så jeg dit løbeprogram og fik det samtidigt anbefalet af en kollega. 

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke var god til at have hverken airpods eller headset på. Så nu er du med i lommen på mine løbetights (med god lydstyrke 😊), og så kan andre jo også få glæde af dine tips. Jeg er hurtigt blevet ret ligeglad med, hvad folk tænker, når jeg stopper op for at gøre klar til skihopperen. Men det har da givet nogle undrende blikke på stier rundt omkring. 😃 Så indtil videre har du været med i lommen på vores campingferie i Potsdam, vores sommerhus i Søndervig, langs Ringsted Å, Køge Ås og selvfølgelig stierne i Hastrup, hvor vi bor.

Du har været med til at gøre mine løbeture sjove igen, og noget som jeg ser frem til, selvom det godt kan være noget hårdt i kombiløb 3.

Der flere andre positive gevinster ved dit løbeprogram:

  • Jeg er ikke så udaset efter mine løbeture. Jeg kan virkelig mærke, hvilken forskel det gør at løbe med den rigtige teknik.
  • Mine løbetights lugter kun af sved og ikke andet. Det er virkelig en bonus.
  • Jeg er blevet markant hurtigere, og skal nogle gange øve mig i at sætte farten lidt ned.

Jeg er også kommet i gang med tørtræningen, som jeg også har fundet ud af, kan være ret hård. Men jeg kan mærke, at det virker!

Derudover vil jeg sige, at din stemme og opmuntring undervejs i kombiløb [audiotræningspassene i løbeprogrammet, red.], bare er virkelig gode! Det gør lige, at jeg gør lidt ekstra umage. Men jeg bliver også glad, når du siger ’Halvvejs’. 😊

Så alt i alt er det bare et virkelig godt løbeprogram!

Maria Prindal Thygesen