Wauw, jeg er blæst bagover!

"Wauw, jeg er blæst bagover!"

Wauw, jeg er blæst bagover! Mine børn er 6 og 10 år og før dem, kunne jeg snildt løbe 10 km på en god tid og elskede den flowtilstand, jeg kom i. Flere gange har jeg forsøgt med diverse løbeprogrammer, men det ender altid med våde bukser, hvorfor jeg opgiver. Det var så uendeligt pinligt og samtidig savnede jeg bare at løbe.

Efter jeg begyndte på ‘Løb kernevenligt’ har jeg været helt tør på alle mine løbeture og det er nyt. Jeg tror faktisk på det nu. Og kan mærke, at jeg kommer til at fange alle punkter hurtigt, når jeg holder mig til din guide.

Jeg elsker, at dine videoer er korte og overskuelige og at du forklarer på en virkelig god måde din nørdede viden om vores anatomi og hvordan alting hænger sammen. Du er så pædagogisk i din forklaring, at jeg tit tænker på dine ord når jeg går rundt. Fx det med at trække vejret som en paraply og at bækkenbunden er forbundet til vejrtrækningen. Det giver så meget mening! 

Du er så rolig og behagelig at lytte til, og jeg er bare vild med det. Selvom det kun er 40 sek. løb, så giver det virkelig sved på panden idet der er så meget at fokusere på på samme tid. Det lykkedes ikke hver gang, men de gange hvor jeg har fået alle fokuspunkter til at gå op i en højere enhed, og jeg har fundet det rigtige punkt på foden, så er det bare gået SÅ godt, at jeg nærmest fik en følelse af flow og det var fedt at prøve igen, det har jeg savnet i 10 år. 

Johanne-Gry