Jeg føler, at jeg har en makker i træningen og det gør træningen sjov

"Jeg føler, at jeg har en makker i træningen og det gør træningen sjov"

Løb kernevenligt er virkelig et godt, unikt og brugbart online løbeprogram, som kan måle sig i kvalitet og effektivitet med dine andre online programmer. Alle online programmer, som jeg har købt fra Superfit Mor, har virket efter hensigten: at styrke morkroppen og reducere symptomer, de fleste kvinder kæmper med efter graviditet.

Programmerne har formået at fastholde min lyst til at træne igen og igen, fordi jeg kunne se resultater og fordi du guider os hele tiden på en behagelig og venlig måde. 

Jeg satte mig ind i Løb kernevenligt og gik hurtigt i gang med at afprøve træningspassene. Jeg har ikke haft problemer med at fange konceptet, fordi jeg kendte kerneaktiverings metoden allerede fra Flad Mave Online og Superfit Bækkenbund.

Jeg har lidt erfaring med løb. Og jeg begyndte at løbe efter jeg havde været igennem øvelserne i Flad Mave Online. Jeg har ikke oplevet inkontinens siden da, men kunne alligevel mærke forbedringer i kernen efter jeg begyndte med at styrke bækkenbunden med Superfit Bækkenbund. 

Personligt vil jeg anbefale at dem, der gerne vil styrke sin kerne, for at få bedre resultater og positive oplevelser med fysisk aktivitet/træning, begynder først med Superfit Bækkenbund, bagefter med Flad Mave Online og til sidst med Løb kernevenligt. Men jeg synes, at Løb kernevenligt kan også tages solo og vil give gode resultater. 

Siden jeg begyndte at løbe, har jeg altid løbet tungt og langsomt. Altid 5 km. 1 eller 2 gange om ugen. Altid uden variation. Løb kernevenligt giver variation, jeg morer mig, fordi der er musik og Thoras stemning. Jeg føler, at jeg har en makker i træningen og det gør træningen sjov.

Jeg har prøvet Gåmotion og Kombiløb 1 og allerede nu har jeg en fornemmelse af, at hvis jeg fortsætter med teknikken i Løb kernevenligt, kunne jeg løbe stærkt og effektivt. Jeg kan blive bedre og få et bedre træningspas.

Løb kernevenligt er ikke kun løb. Der er tørtrænings øvelser som aktiverer ballerne, armene og ben. Alt i programmet gør programmet komplet og tilfredsstillende. 

Stor ros til programmet.

Zhasmina Rodà