Jeg elskede løbeprogrammet fra første dag!

"Jeg elskede løbeprogrammet fra første dag!"

For mig har løb altid været et spørgsmål om, om jeg gad. Ikke om jeg kunne.

Og jeg løb marathon efter barn nr. 2. Ikke i nogen prangende tid, men distancen var den samme. Jeg lovede mig selv, at det gjorde jeg bedre, inden jeg fyldte 40. Jeg var 32 på daværende tidspunkt.

Men graviditet nr. 3 (fødte som 35-årig) var frygtelig og jeg tog virkelig meget på. Og der gik lang tid efter fødslen (som i sig selv var fin), hvor jeg knapt kunne gå en ordentlig tur uden at få ondt.

Jeg har on-off forsøgt at løbe igen, men har opgivet, fordi jeg stadig er tung og løbet aldrig er blevet flydende for mig. Og jeg har altid ondt et eller andet sted – hofte, baller, bækken, knæ – i min. en uge bagefter. Hvilket gør det ret svært at opleve fremgang. Endsige føle sig motiveret til at fortsætte.

Jeg købte dit løbeprogram straks det udkom sidste år og elskede det fra første dag. Min undskyldning for ikke at geare op i løbeprogrammet før for nyligt, har været, at jeg var i for ringe konditionsmæssig form og for tung.

Men da jeg gjorde det, gik det jo fint og jeg synes, der – næsten – kom flow i mig igen og jeg følte mig ikke nær så klumpedumpet, som jeg har gjort før.

Louise Mølbæk Andersen