Jeg er meget begejstret! Løbeprogrammet får en kæmpe anbefaling fra mig

"Jeg er meget begejstret! Løbeprogrammet får en kæmpe anbefaling fra mig"

Jeg er meget begejstret – så enkelt kan det siges! Jeg er mor til 3 drenge, hvoraf den mindste lige er fyldt 9, men har siden den første blev født for snart 16 år siden, haft problemer med inkontinens, men har egentlig tænkt, at det bare var noget, jeg skulle acceptere som prisen for at have født børn.

Jeg elsker at løbe, så det her program er som sendt fra himlen. Det er første gang i mange år, at jeg løber uden at være irriteret over drypperiet og den der sammensynkning/ slaphedsfølelse i kernen og tyngefornemmelse i bækkenbunden. Det er ikke fordi generne er forsvundet helt (endnu), men fordi Thora så venligt minder mig om at ranke mig op, aktivere kernen og bækkenbunden undervejs i træningen og guider til de forskellige justeringer i løbeteknikken.

Det fungerer bare supergodt og jeg kan mærke at jeg bliver stærkere. De forskellige justeringer føles ikke alle lige naturlige og nemme at udføre, men her hjælper det at øve sig, kan jeg mærke.

Man skal ikke – ej heller som erfaren løber – tænke at 25 minutters løb, hvoraf der også er gå-pauser, ikke batter noget og ikke giver en sved på panden, for det gør det!

Det er helt utroligt hvordan få justeringer i ens løbeteknik kan føles så meget hårdere for musklerne, men samtidigt mere skånsomt for bækkenbunden. Jeg har ikke oplevet den træthedsfølelse og ømhed, der godt kan være i bækkenbunden efter en løbetur, når jeg løber eller går efter programmet her.

Løbe- og gåturene skal kombineres med tørtræning som er smidigheds- og styrketræningsøvelser centreret omkring kernen. Her er jeg især glad for de mange rotations- og styrkeøvelser til hoften, hvor jeg kan mærke, at jeg er svag og derfor tit får ondt i, når jeg går/løber for langt.

Løbeprogrammet får en kæmpe anbefaling fra mig. Det er et program alle kvinder, der har været gravide og gerne vil løbe igen, burde være gode ved sig selv og anskaffe sig.

Stine