• Malenes historie med Flad Mave Online

  “At have fået øjnene op for dit program, har nærmest ændret mit liv.”

  Jeg har været så ked af min mave efter #2, og det har påvirket mig så meget. På et tidspunkt tog det næsten al personlig glæde fra mig, fordi jeg ikke var tilpas i min egen krop. At have fået øjnene op for RD og for dit program, har nærmest ændret mit liv. Nu kan der gøres noget ved det, og det er overskueligt! Det er så fantastisk, og jeg begynder at få en fysisk selvfølelse tilbage. Det er jeg så glad for.

  Malene Vesterskov Haubro

 • Mette Maries oplevelse med Flad Mave Online og Online Bootcamp

  “På 6 måneder smed jeg 20 kg og har bygget muskler på. Jeg er så glad for resultatet! ”

  Resultaterne er til at få øje på! Jeg er så glad for resultatet og synes, det er skønt, at jeg har programmerne liggende altid.

  Mette Marie Tondering

 • Malene Lykkes resultat med Flad Mave Online

  Min rectus diastase er gået fra 4 til 1 cm på kun 2,5 måned og mine lændesmerter er næsten væk. Hurra!

  Malene Lykkes resultat med Flad Mave Online

  Jeg har brugt Flad Mave Online i de sidste 2,5 måned efter at have fået to børn for hhv. 5 og 3 år siden. Jeg havde en 4 cm rectus diastase + lidt “tittende-tarm” lige over navlen. Rectus diastasen er nede på 1 cm, mine lændesmerter er næsten væk og titte-tarmen mindre. Hurra! Opdatering fra Malene i 2024: "Jeg gentog genoptræningen med maveprogrammer én gang til efter vores tredje barn. Jeg kan sige, at jeg efter at have brugt dit program, fik trænet mig op til at løbe Marathon på den kinesiske mur og endte i Top 20!"

  Malene Lykke

 • Tanjas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel!”

  Mit mål var egentlig bare at blive stærkere i kernen og få en god rytme med træning, inden jeg 1. februar startede som selvstændig malermester. Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel. Jeg er blevet så stærk i min kerne. Tusind tak for et super program.

  Tanja Hansen

 • Rie er vild med Flad Mave Online

  Jeg er fan! Maveprogrammet er min nye bedste ven

  Rie er vild med Flad Mave Online

  Flad Mave Online er bestemt min nye bedste ven. ❤️ Tænk sig at bruge 30 min i selskab med denne skønne dame, og få det top max med sig selv bagefter. 💪 Jeg er fan!

  Rie

 • Jeg er blevet en gladere person med langt større energiniveau

  Jeg kan varmt anbefale Superfit Mor's træningsprogrammer til kvinder i alle aldre

  Jeg er blevet en gladere person med langt større energiniveau

  Det er et virkelig godt koncept. Det eneste, det kræver, er, at du har lyst til at træne hjemme. Det synes jeg i øvrigt selv er en fordel, da man så sparer tid på transport og i øvrigt er programmerne betalt en gang for alle, så de kan tages op igen og igen. Jeg er selv 70 år og har stor glæde af både Flad Mave og Bootcamp. Jeg har også været til 1:1 session Mavemuskler hos Thora og det har været rigtig godt givet ud! [Klik på det store citat og læs hele Luises udtalelse].

  Luise Ekberg

 • Charlottes store rygsmerter og dårlige fordøjelse blev fixet med Flad Mave Online

  Mine invaliderende lændesmerter væk nu!

  Charlottes store rygsmerter og dårlige fordøjelse blev fixet med Flad Mave Online

  Jeg har altid haft problemer med fordøjelsen, men efter den første måned med Flad Mave Online, har jeg kunne droppe mine magnesium piller. Når jeg træner mindst tre gange om ugen, holder det min fordøjelse igang. Det, og at mine invaliderende lændesmerter, er væk, er den største positive overraskelse ved træningen og grunden til, at jeg vil holde fast resten af mit liv.

  Charlotte H

 • Belindas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er så imponeret over, hvor effektiv Flad Mave Online er!”

  Jeg vil lige slå et slag for Superfit Mor! Med hendes maveprogram er jeg nu nået ned på den vægt, som jeg havde, før jeg blev gravid første gang, og jeg er blevet markant stærkere i min kerne og kan se mine mavemuskler igen. 😃 Dermed har jeg tabt mig 11,3 kg og 15 cm om maven.

  Belinda Holst Nielsen

 • Flad Mave Online holder Agnieszkas rygsmerter væk

  Det er simpelthen det bedste for at holde mine lændesmerter væk!

  Flad Mave Online holder Agnieszkas rygsmerter væk

  Efter 8 år bruger jeg stadig øvelserne fra maveprogrammet aktivt – det er simpelthen det bedste for at holde mine lændesmerter væk! Tusind, tusind tak! Jeg deler (stadig) min anbefaling for Flad Mave programmet, hver gang nogen i mine omgivelser nævner mave- eller ryg udfordringer! Og så booster dine øvelser jo indirekte min mentale tilstand fordi jeg har følelsen af et stærkere fundament i mig/min kerne.

  Agnieszka Cieploch Fischer

 • “Med Flad Mave Online kan jeg endelig se effekt af min mavetræning”

  Deltager på Flad Mave Online viser stolt sit resultat frem

  “Jeg er stærkere end nogensinde”

  Meget snart rammer jeg version 4.0 og har 2 børn (5 og 8 år). Jeg erkender, at mit forhold til min krop har været udfordret. Efter en ungdom (som dog er mange år siden) med spiseforstyrrelse, har jeg aldrig rigtig kunne forenes med min krop. Jeg har altid trukket maven ind og altid holdt vejret, når jeg har lavet de utallige mavebøjninger og ved træning i det hele taget. Men, med den rette teknik omkring vejrtrækning her med FMO, kan jeg pludselig se en ændring i effekten af træningen.  Jeg føler mig stærkere end nogensinde. 💪 Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke har taget et før-billede. Men ærligt, jeg har aldrig i min vildeste fantasi tænkt, at jeg skulle poste noget om lige præcis dén del på min krop, som jeg har haft det allerværst med … og stadig øver mig i at forene mig med. Men her er jeg … og når Thora siger: “aktiver din kerne”… så er det da meget sjovt, at der ses lidt muller derinde. Her har jeg trænet på Niveau 4 i ca. 2 uger. ❤️

  39-årig kvinde

 • Henriettes flotte resultat med Flad Mave Online

  “Min 4 fingre brede rectus diastase er samlet og jeg er pisse stolt!”

  Jeg havde delte mavemuskler på 4 fingerbredder. Nu svinger mellemrummet fra blot en halv til én fingerbredde! Jeg er pisse stolt og jeg føler virkelig jeg er blevet stærk i kernen.

  Henriette

 • Louises glæde over Flad Mave Online

  Endelig noget, der virker! Nemt og motiverende

  Louises glæde over Flad Mave Online

  Jeg glæder mig uendeligt over, at jeg nu faktisk har fået skabt en praksis omkring mave/kernetræning. Det vil jeg bestemt fortsætte, for det er så nemt og motiverende med Thora i ørene. 👏 Jeg kan bestemt se en forskel på maven - ikke stort, men jo den er der. Endeligt noget der virker!

  Louise

 • AnnSofies resultat med Flad Mave Online

  Min talje er blevet 7 cm mindre!

  AnnSofies resultat med Flad Mave Online

  Der er røget 1,5 kilo de sidste 3 uger. Og der er minus 12,5 cm samlet, heraf 7 cm mindre i taljen end da jeg startede. De sidste 5,5 cm er røget fra hoften. Det er bestemt god motivation for at fortsætte videre!

  AnnSofie

 • Lines resultat af 2 uger med Flad Mave Online

  “Det er crazy, at så lidt kan gøre så meget! ”

  “Jeg har kun trænet én omgang Niveau 0 hver dag i 14 dage! Tog lige billeder i dag og er vild med resultatet.

  Det er crazy, at så lidt kan gøre så meget!"

  Line, mor til 3 børn på hhv. 14, 12 og 3 år

  Line

 • Carolinas anbefaling af Flad Mave Online

  “Havde nogen fortalt mig, at min mave ville komme til at se så flot ud, ville jeg ikke have troet det!”

  På blot den første måned blev min rectus diastase reduceret fra 7 fingerbredder til 3-4 fingre og jeg blev 8 cm mindre om maven! Hvis nogle havde fortalt mig, at min mave ville komme til at se så flot ud, ville jeg ikke have troet det! Jeg er evigt taknemmelig for, at Flad Mave Online findes! Jeg anbefaler maveprogrammet til alle! Det er SÅ effektivt.

  Carolina Diarte

 • Anettes begejstring over Flad Mave Online

  Kvinde med flad mave efter træning med Flad Mave Online fra Superfit Mor

  “Jeg har aldrig – som i ALDRIG! – haft så flad mave, som jeg har nu”

  Jeg har aldrig – som i ALDRIG! – haft så flad mave, som jeg har nu og endnu bedre en meget stærkere kerne. Jeg har ikke engang den der lille bule over mit kejsersnit-ar!

  Anette Grønbek

 • Elisabeths resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er mega stolt. Hvis jeg kan, så kan rigtig mange andre også!”

  Jeg er mega stolt og føler, at hvis jeg kan, så kan rigtig mange.

  Anede intet om delte mavemuskler, før jeg læste med her. Vægten faldt egentligt fint, men maven lignede sig selv, så frusterende - indtil jeg satte mig ind i delte mavemuskler. Og tænke “aha!”

  Efter første graviditet kom jeg aldrig rigtig i gang. Og havde vildt delte mavemuskler på ca. 3-4 cm. Føj. Men har kørt med maveprogrammet siden marts (ca. 4 mdr.). Og se nu!

  Min fys har konstateret, at han skal “lede” længe efter de delte mave muskler. Og det er minimalt det, der mangler at blive samlet! Tak tak tak.

  Elisabeth Hansen

 • Bodils blev bryllupsklar med Superfit Mor-træning

  “Jeg er lykkelig for den forandring træningen har givet mig!”

  Jeg har tabt 7 kg på ca. 7 måneder først med Flad Mave Online solo, så kombineret med Bootcamp'en og en ugentlig gåtur. Det øgede overskud, jeg også har fået, er ren bonus. Jeg har endda fået påvirket min mand til at træne igen og lægge sukkeret på hylden.😊 Jeg synes, at det er fedt, at min rejse måske kan inspirere andre. Mange tak for programmerne og din overskuelig måde at komme igang med at prioritere sig selv og morkroppen. Klik på billedet og se Bodils smukke bryllupsbillede og læs hendes detaljerede beretning.

  Bodil

 • Gittes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Efter 1,5 måned har jeg fået friheden til at løbe igen!

  Gittes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Du har for anden gang ændret mit liv til det bedre! Først var det FMO [Flad Mave Online, red.], som stort set fjernede migrænen og rygsmerter. Men nu ... nu kan jeg sørme løbe igen! Jeg har tre børn, og siden jeg fik den sidste, har løb været træls. Jeg måtte bruge Tena som alligevel ikke var nok og absolut ubehageligt at løbe med. Det var ikke en god fornemmelse at løbe. Nu, halvanden måned efter jeg startede løbeprogrammet, er jeg nede på et trusseindlæg og snart tør jeg også løbe ude det! Det er helt anderledes at løbe nu og jeg er sikker på min krop ikke er færdig med at forbedre sig! Du har givet mig friheden til at løbe igen! Tak!

  Gitte

 • Lizettes historie med Flad Mave Online

  “Jeg kan mærke en forskel, hver gang jeg laver laver øvelserne!”

  Jeg fik kejsersnit for 3 måneder siden og har fået den berømte kejsersnitdelle (hud som hænger ud over buksekanten).

  For 3 uger siden startede med Flad Mave Online. Jeg har trænet 2 runder Niveau 0, dvs. 14 minutter, tre gange om ugen.

  Jeg har haft delte mavemuskler, siden jeg fik min store dreng for 3 år siden, og de er stadig delte, men se lige hvordan hængedellen allerede har løftet sig!

  Jeg er så glad for programmet og kan mærke en forskel, hver gang jeg laver laver øvelserne!

  Lizette