• Tanjas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel!”

  Mit mål var egentlig bare at blive stærkere i kernen og få en god rytme med træning, inden jeg 1. februar startede som selvstændig malermester. Det er gået over ALLE forventninger. Sikke en forskel. Jeg er blevet så stærk i min kerne. Tusind tak for et super program.

  Tanja Hansen

 • Carolinas anbefaling af Flad Mave Online

  “Havde nogen fortalt mig, at min mave ville komme til at se så flot ud, ville jeg ikke have troet det!”

  På blot den første måned blev min rectus diastase reduceret fra 7 fingerbredder til 3-4 fingre og jeg blev 8 cm mindre om maven! Hvis nogle havde fortalt mig, at min mave ville komme til at se så flot ud, ville jeg ikke have troet det! Jeg er evigt taknemmelig for, at Flad Mave Online findes! Jeg anbefaler maveprogrammet til alle! Det er SÅ effektivt.

  Carolina Diarte

 • Lines resultat af 2 uger med Flad Mave Online

  “Det er crazy, at så lidt kan gøre så meget! ”

  “Jeg har kun trænet én omgang Niveau 0 hver dag i 14 dage! Tog lige billeder i dag og er vild med resultatet.

  Det er crazy, at så lidt kan gøre så meget!"

  Line, mor til 3 børn på hhv. 14, 12 og 3 år

  Line

 • Henriettes flotte resultat med Flad Mave Online

  “Min 4 fingre brede rectus diastase er samlet og jeg er pisse stolt!”

  Jeg havde delte mavemuskler på 4 fingerbredder. Nu svinger mellemrummet fra blot en halv til én fingerbredde! Jeg er pisse stolt og jeg føler virkelig jeg er blevet stærk i kernen.

  Henriette

 • Flad Mave Online holder Agnieszkas rygsmerter væk

  Det er simpelthen det bedste for at holde mine lændesmerter væk!

  Flad Mave Online holder Agnieszkas rygsmerter væk

  Efter 8 år bruger jeg stadig øvelserne fra maveprogrammet aktivt – det er simpelthen det bedste for at holde mine lændesmerter væk! Tusind, tusind tak! Jeg deler (stadig) min anbefaling for Flad Mave programmet, hver gang nogen i mine omgivelser nævner mave- eller ryg udfordringer! Og så booster dine øvelser jo indirekte min mentale tilstand fordi jeg har følelsen af et stærkere fundament i mig/min kerne.

  Agnieszka Cieploch Fischer

 • Belindas flotte resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er så imponeret over, hvor effektiv Flad Mave Online er!”

  Jeg vil lige slå et slag for Superfit Mor! Med hendes maveprogram er jeg nu nået ned på den vægt, som jeg havde, før jeg blev gravid første gang, og jeg er blevet markant stærkere i min kerne og kan se mine mavemuskler igen. 😃 Dermed har jeg tabt mig 11,3 kg og 15 cm om maven.

  Belinda Holst Nielsen

 • Anettes begejstring over Flad Mave Online

  Kvinde med flad mave efter træning med Flad Mave Online fra Superfit Mor

  “Jeg har aldrig – som i ALDRIG! – haft så flad mave, som jeg har nu”

  Jeg har aldrig – som i ALDRIG! – haft så flad mave, som jeg har nu og endnu bedre en meget stærkere kerne. Jeg har ikke engang den der lille bule over mit kejsersnit-ar!

  Anette Grønbek

 • Elisabeths resultat med Flad Mave Online

  “Jeg er mega stolt. Hvis jeg kan, så kan rigtig mange andre også!”

  Jeg er mega stolt og føler, at hvis jeg kan, så kan rigtig mange.

  Anede intet om delte mavemuskler, før jeg læste med her. Vægten faldt egentligt fint, men maven lignede sig selv, så frusterende - indtil jeg satte mig ind i delte mavemuskler. Og tænke “aha!”

  Efter første graviditet kom jeg aldrig rigtig i gang. Og havde vildt delte mavemuskler på ca. 3-4 cm. Føj. Men har kørt med maveprogrammet siden marts (ca. 4 mdr.). Og se nu!

  Min fys har konstateret, at han skal “lede” længe efter de delte mave muskler. Og det er minimalt det, der mangler at blive samlet! Tak tak tak.

  Elisabeth Hansen

 • Bodils blev bryllupsklar med Superfit Mor-træning

  “Jeg er lykkelig for den forandring træningen har givet mig!”

  Jeg har tabt 7 kg på ca. 7 måneder først med Flad Mave Online solo, så kombineret med Bootcamp'en og en ugentlig gåtur. Det øgede overskud, jeg også har fået, er ren bonus. Jeg har endda fået påvirket min mand til at træne igen og lægge sukkeret på hylden.😊 Jeg synes, at det er fedt, at min rejse måske kan inspirere andre. Mange tak for programmerne og din overskuelig måde at komme igang med at prioritere sig selv og morkroppen. Klik på billedet og se Bodils smukke bryllupsbillede og læs hendes detaljerede beretning.

  Bodil

 • Mette Maries oplevelse med Flad Mave Online og Online Bootcamp

  “På 6 måneder smed jeg 20 kg og har bygget muskler på. Jeg er så glad for resultatet! ”

  Resultaterne er til at få øje på! Jeg er så glad for resultatet og synes, det er skønt, at jeg har programmerne liggende altid.

  Mette Marie Tondering

 • Gittes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Efter 1,5 måned har jeg fået friheden til at løbe igen!

  Gittes oplevelse med Løb Kernevenligt

  Du har for anden gang ændret mit liv til det bedre! Først var det FMO [Flad Mave Online, red.], som stort set fjernede migrænen og rygsmerter. Men nu ... nu kan jeg sørme løbe igen! Jeg har tre børn, og siden jeg fik den sidste, har løb været træls. Jeg måtte bruge Tena som alligevel ikke var nok og absolut ubehageligt at løbe med. Det var ikke en god fornemmelse at løbe. Nu, halvanden måned efter jeg startede løbeprogrammet, er jeg nede på et trusseindlæg og snart tør jeg også løbe ude det! Det er helt anderledes at løbe nu og jeg er sikker på min krop ikke er færdig med at forbedre sig! Du har givet mig friheden til at løbe igen! Tak!

  Gitte

 • Lizettes historie med Flad Mave Online

  “Jeg kan mærke en forskel, hver gang jeg laver laver øvelserne!”

  Jeg fik kejsersnit for 3 måneder siden og har fået den berømte kejsersnitdelle (hud som hænger ud over buksekanten).

  For 3 uger siden startede med Flad Mave Online. Jeg har trænet 2 runder Niveau 0, dvs. 14 minutter, tre gange om ugen.

  Jeg har haft delte mavemuskler, siden jeg fik min store dreng for 3 år siden, og de er stadig delte, men se lige hvordan hængedellen allerede har løftet sig!

  Jeg er så glad for programmet og kan mærke en forskel, hver gang jeg laver laver øvelserne!

  Lizette

 • Anettes historie med Flad Mave Online

  “Jeg er dybt imponeret over, hvor effektivt og nemt Flad Mave Online fungerer.”

  "Wow. Jeg er dybt imponeret over, hvor effektivt og nemt Flad Mave Online fungerer. Jeg er helt vildt glad for de resultater, jeg har opnået."

  Anette

 • Malenes historie med Flad Mave Online

  “At have fået øjnene op for dit program, har nærmest ændret mit liv.”

  Jeg har været så ked af min mave efter #2, og det har påvirket mig så meget. På et tidspunkt tog det næsten al personlig glæde fra mig, fordi jeg ikke var tilpas i min egen krop. At have fået øjnene op for RD og for dit program, har nærmest ændret mit liv. Nu kan der gøres noget ved det, og det er overskueligt! Det er så fantastisk, og jeg begynder at få en fysisk selvfølelse tilbage. Det er jeg så glad for.

  Malene Vesterskov Haubro

 • Isabels historie med Flad Mave Online og Online Bootcamp

  Kvinde viser sine flotte resultater med før/efterbilleder efter træning med Superfit Mor's programmer Flad Mave Online og Online Bootcamp

  “Jeg har tabt 8,6 kilo på 12 uger! Tak til Thora for dette overkommelige koncept!”

  Jeg er helt høj over at have sammenligningsbilleder idag. Det hér er resultatet af KUN 4 ugers Bootcamp og 8 uger med Flad Mave Online! TAK til Thora og det her overkommelige koncept! I en hektisk hverdag havde jeg ikke magtet det uden.

  Isabel Alexandra

 • Lindas resultat efter 9 uger med Flad Mave Online

  “Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe!”

  Jeg er vild med programmet! Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke kom igang noget før. Dette er resultatet af 2 måneds træning med maveprogrammet og kun på Niveau 0 og 1. Billederne er taget om aftenen og jeg har afslappet mave på begge to.

  Linda Green Ryborg

 • Anettes flotte resultater med Flad Mave Online

  “Min rectus diastase var på 4 fingerbredder og nu er den på 1!”

  Jeg har tabt 6 kg og 11 cm om maven på kun 2,5 måned med programmet. Min rectus diastase startede på 4 fingerbredder. Nu er den på én! Tak for dit grundige program, som er nem at bruge.

  Anette

 • Brankicas succesoplevelse med Flad Mave Online

  Før lignede jeg end der var i 5. måned! Nu er jeg 10 cm mindre om livet og huden er strammet op

  Brankicas succesoplevelse med Flad Mave Online

  Jeg er nødt til at dele min succes. Lige før jul, da jeg gik i gang med maveprogrammet [Flad Mave Online], lignede jeg en i femte måned. Slap hud. Det gik mig på. Nu er maven pæn, næsten flad, jeg er 10 cm mindre om livet og huden er strammet op! Denne mor-krop til to dejlige rollinger er klar til at hoppe i bikinien. Tusind tak for et super fedt program.

  Brankica Markovic