"At have fået øjnene op for dit program, har nærmest ændret mit liv."

Jeg har været så ked af min mave efter #2, og det har påvirket mig så meget.

På et tidspunkt tog det næsten al personlig glæde fra mig, fordi jeg ikke var tilpas i min egen krop. Og jeg kunne ikke forenes med, at det var sådan min “mor-krop” skulle se ud.

At have fået øjnene op for delte mavemuskler og for dit program, har nærmest ændret mit liv. Nu kan der gøres noget ved det, og det er overskueligt! Det er så fantastisk, og jeg begynder at få en fysisk selvfølelse tilbage.

Det er jeg så glad for.

Der er 6 uger mellem billederne med træning 2-3 gange ugentligt.

Jeg er blevet 5 cm mindre omkring maven ved navlen.

Jeg oplever helt klart, at jeg har mindre ondt i min lænd, efter jeg er begyndt med træningen! Det havde jeg dagligt tidligere.

Derudover tænker jeg meget på at holde mit kernepunkt i mit daglige. Jeg har altid svajet meget i min ryg, og nu står jeg meget mere rank i min holdning. 

Jeg har to børn. Simone på 2,5 år og Dicte på 8 måneder. Begge er født ved kejsersnit pga. komplikationer.

Jeg har fået målt min rectus diastase (delte mavemuskler) til ca 3 fingre, inden jeg startede med maveprogrammet.

Jeg har ikke fået den målt efterfølgende, men jeg kan selv mærke, at den næsten er samlet over navlen, men ikke under. Så det arbejder jeg på!

Da jeg selv startede på Flad Mave Online, var det lige præcis deltagernes egne erfaringer og billeder, der motiverede mig til at starte op på programmet. Så hvis jeg kan være en positiv brik for en anden kvinde, der døjer med delte mavemuskler, vil det gøre mig meget glad.

Malene Vesterskov Haubro