Jeg kan mærke, hvordan jeg blev stærkere næsten fra gang til gang!

" Jeg kan mærke, hvordan jeg blev stærkere næsten fra gang til gang!"

Altså efter 1 uge på mavetræningsprogrammets niveau 0, som jo dårligt nok fik mig til at svede, kunne jeg jo fysisk se en forandring af maven!! Og mærke hvordan jeg blev stærkere næsten fra gang til gang!

Online-gruppen er GENIAL! Både den online-sparring, man har med andre mavekæmpere, men også de gåde råd og kommentarer fra Thora. 

Men jeg holder især af, at Thora bruger guleroden frem for pisken. Der er ingen ”fordømmelse” eller ”tag-dig-nu-sammen-attitude”, når folk ikke får trænet det, de gerne ville, eller hvis man er nede i det, Thora kalder, en motivationsdal – tværtimod.

Og så adskiller Superfit Mor sig jo i dén grad ved at tage højde for den mentale del af træningen!

Altså netop ved, at Thora ”samler os op”, når vi ryger af hesten (der var sgu’tte nogen, der reagerede, når jeg ikke længere dukkede op i SATS eller fitness.dk…) og giver en lille peptalk, så vi finder gejsten igen. S

elv om jeg med Superfit Mor ligger alene hjemme på stuegulvet, så føles det alligevel lidt som om jeg har en træningsmakker – dels i Thora på videoen, men også alle de andre på online-gruppen.

Der er passager i videotræningen, hvor jeg synes, det er rigtig hårdt, men på den gode og tilfredsstillende måde. Den der måde, der bagefter gjorde at jeg nærmest er helt stolt over at have gennemført det. Og der er ikke noget af det, som var helt uoverkommeligt.

Anne Andersen