Efter kun 18 dages træning titter sixpacken frem! Det er godt nok et vildt effektivt og motiverende program!

"Efter kun 18 dages træning titter sixpacken frem! Det er godt nok et vildt effektivt og motiverende program! "

Jeg har trænet med maveprogrammet i 18 dage og jeg kan mærke, at jeg er på sporet af en langt sundere og stærkere mave end før jeg blev gravid. Jeg er ovenud begejstret! Jeg har fået en kontakt til min kropskerne, jeg aldrig troede var mulig.

Faktisk er sixpacken begyndt at titte frem – og det er lige før, det giver anledning til en identitetskrise – for sådan en har aldrig tilhørt mig!

Programmet er super motiverende og simpelt at gå til. Jeg elsker den niveauopdelte progression og de simple – og dog ekstremt effektive – øvelser Har den vildeste kraft- og varmefølelse i maven efter træningen. 

Jeg har kombineret programmet med sund kost og periodisk faste, hvilket jeg føler har givet min mave helt optimale vilkår.

Indtil videre har jeg tabt 4 centimeter om maven og 3 om numsen. Men det vildeste er ikke centimetertabet, men den synlige forandring i min krops muskelmasse og “fasthed”, der skriger ud af spejlet!  

Det er godt nok et vildt effektivt og motiverende program! Jeg er vildt begejstret. ​

Jeg tror faktisk, at jeg altid har brugt mine mavemuskler ‘forkert’ – Men jeg har fundet noget her, der kan skabe underværker større end før jeg blev gravid. Tusind tak for det!

Gry