Jeg har ellers altid hadet at træne. Nu er jeg for første gang i mit liv super motiveret

"Jeg har ellers altid hadet at træne. Nu er jeg for første gang i mit liv super motiveret"

Hele mit liv har jeg kæmpet med mit body image. Direkte at få at vide “du er for tyk”, “hvornår skal du på kur” og “du bør træne” etc. på trods af, at jeg var normalvægtig, har altid været et ømt punkt.

Og jeg har hele mit liv hadet at træne. Jeg føler mig dårligt tilpas og jeg føler, at dellerne slasker rundt. Jeg har aldrig haft motivation til at træne og heller aldrig følt noget udbytte.

Dette er kun blevet værre efter 3 børn. Og med det er jeg blevet overvægtig med delte mavemuskler og ingen kræfter tilbage i kroppen.

Men efter et par uger med dine videoer (Flad Mave Online) er jeg bare så super motiveret og jeg føler, jeg nok skal klarer mig igennem. For første gang i mit liv.

Hvad er det, der hjælper i dine videoer i modsætning til så MANGE andre, man finder på nettet? Det er, at du hele tiden siger, at det er ok, hvis man ikke kan lave øvelsen fuldt ud i starten, så gør man det bare i mindre omfang og at du rent faktisk viser, at det er ok ikke at løfte hele benet op hvis man ikke kan. Det skal nok komme.

Man føler sig hele tiden tilpas, fordi man lytter til kroppen. Der er ingen hop og løb, som man ikke kan klarer. Samtidigt så forklarer du teknikkerne RIGTIG godt. 

Jeg er sikker på, at du godt ved det her allerede. Men hvis du nogensinde har brug for lidt opmuntring eller bare vil læse en glad besked, så skal du vide, at for første gang har jeg vedligeholdt en træning så længe og ikke givet op.

Så TAK for det og tak for at vide lige præcis, hvilke udfordringer man har som en ustabil, ufleksibel, træt mor. 

Hafsah, mor til 3 børn på hhv. på 7 år, 5 år og 1,5 md.

Hafsah