"Nu glæder jeg mig til at få bikini på, når vi skal på ferie om lidt."

Jeg er fandme pisse stolt. Jeg synes sgu, jeg ser meget godt ud for en mor på 42 til to teenagere.

Gennem de sidste 5-7 år har jeg ellers trænet regelmæssig. Jeg havde tabt mig og blevet strammet en del op, da jeg havde fået et personligt træningsprogram. Men! Problemet var maven!

Den mave. Den ville bare ikke. Den “hang” og jeg kunne ikke få den flad. Heller ikke selvom jeg virkelig prøvede også med fokus på min diæt.

Jeg testede så mig selv for rectus diastase (delte mavemuskler) og der var 2-3 fingre mellemrum lige over navlen. 2 fingerbredder under navlen.

Jeg har nu trænet med Flad Mave Online i ca. 3 måneder. Jeg har ikke brugt programmet slavisk, men har brugt øvelserne fra Niveau 0 og 1 sammen med min øvrige træning.

Det er virkelig gået stærkt her den sidste halvanden måned. Jeg er 6 cm mindre i taljen og 10 cm mindre om hofterne!

Det bedste er faktisk, at jeg er blevet mere markeret. Ikke bare tynd. Men stærk. Min mand siger også, at jeg har fået spændstige baller ;-) 

Det er så fedt med de før-billeder. For jeg har jo ikke kilomæssigt smidt så meget, fordi jeg styrketræner (Har tabt 2,6 kilo siden januar). Og derfor havde jeg det faktisk sådan for ca. 14 dage siden, at der bare intet var sket.

Så er så glad for, at jeg tog de før-billeder, der tydeligt viser forskellen! Jeg øver mig også i ikke at gå så tit på vægten mere.

Med til historien hører, at jeg sidste år gik ned med stress. Og på den anden side af det, besluttede jeg mig for, at det aldrig skulle ske igen. At jeg jeg ville være en ny og stærkere udgave af mig selv – og det føler jeg, at jeg er.

Nu glæder jeg mig til at få bikini på, når vi skal på ferie om lidt.

Helle