"Jeg kan både mærke og se en forskel! Jeg har tabt 3 kg og hele 6 cm i hofte og talje"

Efter 4 ugers Bootcamp siger vægten minus 3 kg og der er røget 6 cm ved både hofte og talje! Plus jeg kan mærke og se forskel. Der er virkelig blevet strammet op!!

Jeg kan seriøst mærke en stor forskel på hele kroppen og jeg har fået den vildeste energi.

Jeg nyder min alene-træningstid, og set giver mig god energi til familien og jobbet resten af dagen!  Bootcampen har virkelig sat gang i træningslysten igen!! Plus at jeg har både kunnet set og mærket resultaterne!!

Jeg har kørt Bootcampen og FMO [Flad Mave Online. red.] ved siden af. Kombinationen af tempo og høj puls i Bootcampen sammen med den mere koncentrerede del i FMO – er helt perfekt for mig. 

Jeg har virkelig kunne mærke, at jeg fik brugt ALLE musklerne i kroppen – og det er bare SÅ fedt og dejligt, når man nu bruger kræfter på træningen!! 

Jeg fødte ved kejsersnit begge gange og træningen med FMO og især Bootcampen har gjort noget virkelig godt for min kejsersnits-delle! Den er blevet meget mindre – ikke har jeg tror den forsvinder helt, men den blir mindre synlig og meget mindre fremtrædende. Hvilket er helt fantastisk!!

Da jeg var gravid med nr. 2 fik jeg graviditetssukkersyge og svangerskabsforgiftning og tog 30 kg på …. Og nu er jeg nede på en vægt som før, jeg blev gravid med #1 og jeg kan passe mit tøj igen!! Og det sidder bare SÅ meget pænere!!! 

Jeg har fået mere mere del selvtillid igen og er blevet glad for min krop igen. Så tak – bare tak!! Super gode programmer!! Og skønt at programmerne er kommet som app nu. 👏🏻😃 Super let at bruge!!

Det er bare de bedste programmer, du har lavet! Så håber mange andre også får øjnene op for, hvor effektive de er! 

Louise