"Min mave er blevet endnu hurtigere flad denne gang end første gang!"

Først og fremmest tak for et genialt og effektivt træningskoncept! Jeg er stor fan!

Jeg har en dreng på 2,5 år og endnu en, der er 15 dage gammel. Efter den første fødsel trænede jeg efter flad mave programmet og var meget imponeret over resultaterne. Jeg købte derfor også adgang til Bootcampen og senere træningsprogrammet for gravide, da jeg ventede vores andet barn.

Nu her 15 dage efter min anden fødsel, vil jeg gerne sende dig et par billeder. Min mave er nemlig blevet endnu hurtigere flad denne gang end første gang! Er det ikke vildt!?

Min rectus diatase er også kun omkring 1,5 cm denne gang. Jeg tror helt sikkert, at graviditetstræningen har gjort noget. Jeg har desuden kørt niveau 0, 5-7 gange efter fødslen.

Jeg har desværre ikke et før-billede. Det har jeg simpelthen ikke nået at tage.😅 I stedet får du et graviditetsbillede fra fem dage før fødslen, så du kan se, at maven har været tyk. 

Du må gerne bruge mine billeder og tekst på Superfit Mor. Det er kun godt, hvis det kan være med til at motivere andre. 😊 Jeg har altid selv tænkt, at man ville blive lidt småtyk med topmave, når man var blevet mor, men det behøver jo heldigvis slet ikke være tilfældet! 

De bedste hilsner,
Trine

Trine