"Tak for et fantastisk program. Det rykker virkelig!"

Jeg har jo faktisk været ked af min mave, siden jeg fik mit 2. og 3. barn for hhv. 11 og 9 år siden – og tror nu, at jeg har haft delte mavemuskler siden dengang. Har bare heller aldrig kunne holde motivationen til træning særlig længe før. 

Nu har jeg kørt Flad Mave Online i præcis 8 uger i dag og der er røget 6,8 kg og 25,9 cm fordelt på kroppen! Så det her er SÅ fedt! Har nu opnået at få fladere mave end før jeg blev gravid!

Min holdning har jeg også arbejdet meget med de sidste uger og det gir virkelig pote. Jeg har altid befundet mig bedst “krøllet” sammen/hængende, men nu er det meget mere naturligt for mig at sidde ordenligt.

Det har givet en del ondt i ryggen, da den jo slet ikke har været vant til at sidde “oprejst”, men jeg hoppede også på strækøvelserne fra programmet og det har hjulpet meget – og nu går det hurtigt fremad med kun lidt ondt sidst på dagen.

Jeg kan også mærke, jeg er stærkere. Jeg kan gå og stå længe, hvor jeg før altid holdt pauser og sad ned. Har f.eks lige gået morgentur på 11 km.

Normalt har jeg siddet ned, så snart jeg kunne komme til det, men da vi var på Bakken i weekenden, sad jeg kun ned én enkelt gang – stor optur!

Også min fordøjelse er nu endelig – i så mange år jeg kan huske tilbage – faktisk i orden og det er fantastisk.

Jeg fylder 40 år på søndag og har født 4 dejlige unger fordelt over knap 20 år. I dag står jeg stærkere og sundere end nogensinde før i mit liv. Tak for et fantastisk program! Det rykker virkelig!

Sara Berglund Kunkel-Bode