""

I april startede jeg med Bootcamp’en + maveprogrammet og jeg havde en 1:1 session med Thora for at få sparket gang i træningen.

Ret hurtigt kunne jeg se og mærke resultaterne, bedre kropsholdning, mere styrke generelt og stærkere kerne, men… så gik jeg død efter 3 uger pga. for lidt søvn, en turbo tumling og for meget arbejde. Og så gik det hele totalt i frø. I laaaaang tid.

Men jeg havde det konstant i baghovedet – dårlig samvittighed over ikke at gøre noget ved det de delte mavemuskler, ønsket om at få en samlet stærk kerne, der kan holde til livet med en turbotumling.

Jeg fik lavet lidt drypvis øvelser, men glemte det igen i den travle hverdag.

Sådan kom jeg tilbage på sporet

Dét, der fik mig i gang igen, var bl.a. de løbende gode resultater og tilbagemeldinger i maveprogrammets lukkede Facebookgruppe. “Hvis de kan så kan jeg også”-agtigt.

Jeg tilgav mig selv for at være en slacker og satte en påmindelse i min kalender som spørger mig hver aften om jeg er færdig og om jeg (gudhjælpemig) også er klar til i morgen. Temmelig påtrængende men det virker! Jeg misser ikke mange pr uge.

Stadig på Niveau 0, men se resultatet!

Rent cardio-mæssigt var jeg hele tiden lidt i gang, men op mod sommerferien besluttede jeg, at NU gør jeg det bare.

Jeg lavede Niveau 0 (det laveste niveau af maveøvelserne) 3-5 gange om ugen, når min datter sov inden jeg gjorde alt muligt andet. Nogle gange 3 gange andre gange bare 1 og mest 2. Lige nu er motivationen høj, det er sommer og vi sover ok om natten.

Men jeg har besluttet at minde mig selv om, hvor godt det føles at være i gang.

Billederne til venstre er fra april 2016, og dem til højre er fra i start august 2016. Taljemål er 2-4 cm mindre, vægten er det samme.

KarenMor til pige på 1,5 år