Galleri: Kejsersnit-ar

Hvert enkelt ar efter kejsersnit fortæller en unik historie. Billederne her er indsendt af mødre, der har født ved kejsersnit. Nogle af kejsersnit-arrene du kan se her i galleriet er helt nye; andre årtier...

Hvert enkelt ar efter kejsersnit fortæller en unik historie.

Billederne her er indsendt af mødre, der har født ved kejsersnit. Nogle af kejsersnit-arrene du kan se her i galleriet er helt nye; andre årtier gamle.

Scroll ned og se hvert enkelt billede. Nogle af kvinderne har tilføjet et par ekstra kommentarer. Dem kan du læse i billedteksten ved enkelte af billederne i galleriet.

Jeg er super glad for at kunne vise, hvor forskellige kejsersnit-ar (og maver generelt!) kan se ud.

Tusind tak til alle Jer seje mødre, der har delt Jeres kejsersnit-ar med os. ❤️

Enjoy!

“De er begge født ved akut kejsersnit efter mislykkede forsøg på vaginal fødsel.”
“Jeg er 40 år og har 3 børn på 15, 9 og knap 3 år. De 2 første fødsler er normale fødsler, den 3 blev født ved kejsersnit, da han lå med rumpen ned af ?”
“Det er først inden for de sidste par måneder jeg har accepteret mit ar, og kan holde ud at røre ved det.”
“Tvillingerne er taget ved meget akut kejsersnit, de er født i samme sekund.”
“Mine kejsersnit er lavet i samme ar. Det helede så fint op i 2015. Og har ingen problem haft med ar, hverken i 2015 eller 2019. Er spændt på om det bliver lige så pænt som det var i 2015 og hvis ikke er det osse lige meget! :)”
“Her er mit kejsersnit ar, eller “kærlighedsdøren” som jeg kalder den overfor min datter.”
“Jeg har brugt hudtape, som jeg blev anbefalet, at bruge hele døgnet de første par måneder efter, for at mindske fiktionen i huden (og derved pænere ar). Kejsersnittet blev syet og som en del af et projekt, havde jeg plaster på med VAC pumpe de første 7 dage. (VAC = vacuum assisted closure, bruges til sårheling).”
Jeg fødte ved akut kejsersnit, da han havde lagt sig skævt i mit bækken og han skulle ret hurtig ud, da han også havde fået lavt blodsukker. Så ikke drømmefødslen, men fik dog en velskabt søn. ??”
Læs også: Sådan får du et pænt ar efter kejsersnit
“Min første pige lå med numsen nedad og derfor blev det semi-akut kejsersnit.
Mit ar er rigtig fint, men (har det senere vist sig) skabte bøvl i anden graviditet med ondt i lænd og bækken. Og en deltidssygemelding.”
“Begge unger er født ved kejsersnit, da de lå med hovedet laaangt oppe i mine ribben.
Da jeg har en helt 2-delt livmoder, kunne vendingsforsøg for ikke lade sig gøre.”
“Her er mit ar efter kejsersnit. Og ja det er næsten usynligt. Havde nogle utrolig gode læger ❤️ Det lille ar ovenover er fra en graviditet i æggeledere, som blev fjernet i 2013.”
“Begge mine børn er født ved kejsersnit. Et akut og et planlagt. Har oven i købet et “normalt” vandret kejsersnit, og et lodret pga. meget kompliceret graviditet grundet moderkagen gik ind i mit gamle kejsersnit-ar, og videre ind i maven og livmoderen, som de måtte fjerne trods min unge alder af kun 24 år.”
Kejsersnittet er fra august 2013. Det er et akut kejsersnit foretaget i uge 33+6 grundet svær svangerskabs forgiftning. Jeg har været så ked at mit ar, for i bøger er de så flotte, små og ude “delle”. Men blev overrasket da jeg bekendtgjorde min ærgelse over mit ar og kvinder i min omgangskreds viste deres frem. De ligner heller ikke skoleeksemplet fra informationsfolderen.”
“Jeg har fået to kejsersnit. Den ældste vejede 4,4 kg ved fødslen, og den yngste vejede 4,2 kg. – så jeg har fået et langt ar.”
“Kejsersnittet fik jeg foretaget i maj 2015, da min søn skulle fødes. Det var et planlagt kejsersnit, da han havde sat sig fast med numsen og den ene fod, nede i bækkenet. Jeg turde ikke kaste mig ud i en sædefødsel på det tidspunkt.”
“Min søn kom ved kejsersnit, da han vendte forkert, finder man ud af under aktiv fødsel.” 
Læs også: Forbered dine mavemuskler på planlagt kejsersnit

Artiklen er markeret med følgende tags:

Kejsersnit Flad mave Kejsersnit