Nemme proteinboller til madpakken
Tag børnene med i køkkenet og lav luftige proteinboller på 20 minutter. Lav dobbelt portion og brug dem i madpakkerne resten af ugen.
Disse proteinboller er spækket med protein, der er godt for folk som træner og/eller gerne vil tabe sig. Med kun 4 ingredienser bollerne noget af det nemmeste, du kan bikse sammen.
Jeg bruger en stavblender til at mixe, så man skal ikke en gang have nassede dejfingre.
Proteinbollerne kan holde sig i op til en uge i køleskabet og er perfekte til madpakkerne.
Til 10-12 proteinboller skal du bruge:
- 450 g hytteost
- 5 æg
- 450 g havregryn
- 1 tsk bagepulver
- Evt. lidt salt
- Evt. 1-2 revne gulerødder og/eller 0,5-1 revet squash
Mix det hele med en stavblender.
Form 10-12 proteinboller med en ske og sæt på en bageplade med bagepapir på.
NB: Hvis du putter grøntsager i, skal der typisk lidt mere havregryn til. Konsistensen skal ikke være for tynd, for så bliver bollerne nemt lidt flade.
Bages i ovnen ved 210 grader i 18-20 minutter.
Voila! Lækre, luftige proteinboller, der kan spises med magert kødpålæg, en skive ost eller bare som de her.
Kunne du lide denne artikel? Del den!