Nemme proteinboller til madpakken

Tag børnene med i køkkenet og lav luftige proteinboller på 20 minutter. Lav dobbelt portion og brug dem i madpakkerne resten af ugen.

Disse proteinboller er spækket med protein, der er godt for folk som træner og/eller gerne vil tabe sig. Med kun 4 ingredienser bollerne noget af det nemmeste, du kan bikse sammen.

Jeg bruger en stavblender til at mixe, så man skal ikke en gang have nassede dejfingre.

Proteinbollerne kan holde sig i op til en uge i køleskabet og er perfekte til madpakkerne.

Til 10-12 proteinboller skal du bruge:

  • 450 g hytteost
  • 5 æg
  • 450 g havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • Evt. lidt salt
  • Evt. 1-2 revne gulerødder og/eller 0,5-1 revet squash

Mix det hele med en stavblender.

Form 10-12 proteinboller med en ske og sæt på en bageplade med bagepapir på.

NB: Hvis du putter grøntsager i, skal der typisk lidt mere havregryn til. Konsistensen skal ikke være for tynd, for så bliver bollerne nemt lidt flade.

Bages i ovnen ved 210 grader i 18-20 minutter.

Voila! Lækre, luftige proteinboller, der kan spises med magert kødpålæg, en skive ost eller bare som de her.

Nye boller på suppen? Bootcamp Challenge Januar 2024
Læs også: 3 overraskende ting, der gør løb lettere for os, der har født børn

Artiklen er markeret med følgende tags:

Protein Vægttab Opskrifter Sund kost