Genial træning for tidstrængte mødre

Udnyt tiden, når du alligvel går med barnevognen.

Da jeg indspillede Superfit Mor’s TrilleToning-lydfil var det højsommer. Jeg stod i et lydstudie midt i København i shorts og klipklappere til langt ud på aftenen med næsen i mikrofonen og store hovedtelefoner på.

For ikke at få støj fra gaden med på optagelsen, kunne vi ikke have vinduerne åbne.

Så jeg stod der i sommerheden og svedte, mens jeg rokkede til den fede musik og nippede til min kamille-te, der skulle afhjælpe min lidt rustne stemme. Og jeg havde det ganske fantastisk.

Det var simpelt hen så sjovt først at være med til at mixe musikken, og derefter indspille mit speak.

Træn med baby i barnevogn

Jeg er så tilfreds med resultatet af vores sommer-anstrengelser med lydfilen. Jeg synes, – i al beskedenhed – at TrilleToning-lydfilen er en helt genial måde at træne på! Og det håber og tror jeg også, at du kommer til at synes. Nu er det nemlig din tur til at svede til TrilleToning-lydfilen.

Du går alligevel med barnevognen, ikke? Somme tider sikkert flere gange om dagen. Hvorfor ikke udnytte tiden og gøre trilleturen til et rigtigt træningspas?

Når det omskiftelige efterårsvejr ind i mellem inviterer udenfor mellem bygerne, er det genialt, at have lydfilen liggende klar på mobilen eller mp3-afspilleren. Så er der ikke langt fra tanke til handling.

Det er præcis, hvad Superfit Mor handler om: At gøre træningen smart, praktisk og tilgængelig, så der er større chancer for at få det gjort og dermed markant at øge dine flotte resultater.

Udover at du kan udnytte tiden, hvor du alligvel går med barnevognen, så er en af de smarte ting ved lydfilen selvfølgelig, at du kan bruge den igen og igen. Du får virkelig meget træning for pengene her!

Jeg er rigtig stolt at Trilletoning på mp3. Jeg ved, at du vil få så meget effektiv træning ud af den. Et øget velvære og ekstra tid til overs er bonusser, du får oven i hatten.

Kort om TrilleToning på mp3

  • Du får et 22 minutters komplet træningspas.
  • Thora instruerer dig, så du kommer sikkert i mål.
  • Du får fedtforbrændende konditionstræning, uanset om du er klar til at (små-)løbe eller ej.
  • Du får masser af opstramning for lår og baller.
  • Du får indarbejdet en smuk kropsholdning.
  • Alt sammen for 129,- Det er kun ca. 5 kr. pr. træningsgang, hvis du bruger lydfilen bare 2 gange om ugen i de næste 3 måneder! Det kalder jeg en god deal!
Se også: Holder du rigtigt på dit barnevognsstyr?