Brug for et motivationskick?

Lad dig inspirere af 3 fantastiske TED Talks. Hør hvordan blot ét træningspas beskytter din hjerne, få et effektivt tip til din næste kaffedate med bedsteveninden og find ud af hvorfor nogle opfatter motion...

Har din motivation brug for et løft? Selvom du har besluttet dig for at få mere motion, er det ikke ualmindeligt, at din motivation vil svinge lidt op og ned – ofte afhængig af, hvad der ellers sker i dit liv.

Læg god motivation på lager

Men for at de fantastiske fordele ved et sundt og aktivt liv skal manifestere sig i virkeligheden i form af f.eks. en slankere krop, er vi nødt til at holde fast i de nye, sunde vaner rimelig vedholdende over en periode.

Derfor er det smart at opruste dit eget private arsenal med skudsikker motivation, der får dig til at trække i træningstøjet og række ud efter æblet snarere end chokoladen.

Lad dig inspirere af verdens topforskere

Jeg har samlet 3 fantastiske TED Talks, der alle omhandler motion. Videoerne vil give dig (endnu) flere gode grunde til at træne og vil inspirere dig til at bevæge dig lidt mere.

Lad dig inspirere til at komme op af sofaen lige nu og få mere bevægelse ind i dit liv!

The Brain-Changing Benefits of Exercise

Wendy Suzuki er neuroforsker og hun står bag skelsættende forskning, der har bevist hvordan motion påvirker vores hjerner i helt ekstrem positiv grad. Faktisk kan de positive transformationer i hjernen påvises efter blot ét træningspas! Wendy fortæller her om, hvordan og hvorfor motion og bevægelse påvirker vores humør og hukommelse og beskytter hjernen mod alvorlige sygdomme som Alzheimers.

Got a Meeting? Go for a Walk

I denne video fortæller Nilofer Merchant, hvordan den lille, men fine ide om at skifte mødelokalet ud med en gåtur i det fri, kan have stor, positiv indflydelse på dit helbred og kreativitet. Næste gang du har en kaffedate med din veninde, foreslå da at I “holder mødet” på gåben. Walk & talk er det nye sort og der er masser af fordele ved at bevæge sig, mens man snakker sammen.

Why do Some People Find Exercise Harder than Others?

Social psykolog Emily Balcetis forklarer her, hvorfor nogle mennesker opfatter motion hårdere end andre. Det har faktisk ikke (kun) at gøre med om man er i god eller dårlig form – Det handler alt sammen om måden, hvorpå vi opfatter verden på! Emily fortæller om sin spændende forskning og giver sit – helt praktiske – bud på, hvordan man kan se motion på en anden, mere overkommelig måde.

Andre læser: Konsekvenser ved delte mavemuskler
Læs også: 7 tricks, der lærer din hjerne at blive slank

Artiklen er markeret med følgende tags:

Motivation Træning Motivation Velvære