Fyldte portebellosvampe og græskarsalat med æble
Det er stadig højsæson for svampe og græskar. Og i denne lækre middagsret skruer vi max op for efterårets grøntsager. Spis retten som den er – vegetarisk – eller tilsæt lidt chorizo eller bacon,...
Det er stadig højsæson for svampe og græskar. Og i denne lækre middagsret skruer vi max op for efterårets grøntsager.
Spis retten som den er – vegetarisk – eller tilsæt lidt chorizo eller bacon, hvis du ikke vil undvære kød.
DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER
Der er en årsag til, at de hedder svampe
Tip: Når du rengør svampene er det vigtigt, at du fjerner al jorden. Men brug så lidt vand som overhovedet muligt. Svampe suger meget væske til sig og så bliver de kedelige og slatne.
Opskriften her stammer fra Superfit Mor’s e-bog Sund aftensmad for små og store med sunde, børnevenlige middagsopskrifter – perfekte til den travle børnsfamilie.
Kunne du lide denne artikel? Del den!