Giv din krop et serviceeftersyn efter fødslen

Dig selv og din krop er det vigtigste instrument, du har, til at passe din baby. Fungerer din krop ikke optimalt, kan det være svært at være den mor, du helst vil være.

Som mor vil man gå gennem ild og vand for at sikre, at ens baby er tryg og trives. Uden at blinke tilsidesætter man sine egne behov til fordel for sit barns.

Det er i stor udstrækning biologisk betinget og selvfølgelig nødvendigt, fordi et lille nyfødt menneskebarn er så hjælpeløst, som det er.

Men at sætte dig selv i baggrunden fuldstændig, er ikke det smarteste i længden.

Se dig selv og din krop som det vigtigste instrument, du har, til at passe din lille guldklump. Hvis du ikke fungerer optimalt, er der desværre også risiko for, at du ikke kan give baby alt det, du allerhelst vil.

Giv derfor din krop et serviceeftersyn og tænk over, hvordan du løbende kan vedligeholde din krop med motion, sund kost og så meget søvn som baby p.t. lader dig slippe afsted med.

Din indsats vil blive belønnet med en friskere og stærkere krop og et større mentalt overskud, som du kan bruge på baby og alt det andet sjove i dit liv.

Artiklen er markeret med følgende tags:

Morkrop Efterfødselstræning