Lyt dig sundere

Kniber det med tiden til at læse i ro og mag? Put sund viden i ørerne og lyt til Superfit Mor's lydartikler om bl.a. delte mavemuskler og holdbar motivation til varigt vægttab.

Læser du efterhånden kun i overskifter? Nu kan du lytte dig sundere med Superfit Mor’s lydartikler.

Kniber det med tiden til at læse din yndlingsbog i ro og mag? Og skimmer du kun vigtige artikler, fordi du hele tiden bliver afbrudt af børn, partner, hund og mobil?

Indrømmet. Der er noget helt specielt ved at have en fysisk bog eller et magasin i hånden. At bladre i siderne og fordybe sig. Gemme de bedste af dem som fine minder i bogreolen, man kan tage frem igen.

For mange af os travle småbørnsmødre er tiden lige nu bare sjældent til lange, rolige stunder alene med en god bog eller et magasin. 

Men derfor behøver vi ikke gå glip af gode læseoplevelser. Eller skulle jeg sige: Lytteoplevelser. 

F.eks. lydartiklerne fra Superfit Mor, som du kan finde genveje til nederst i på denne side.

Put sund viden i ørerne

Jeg er kæmpefan af lydbøger i alle afskygninger: Fagbøger, romaner, podcasts, artikler, der bliver oplæst. 

Der findes efterhånden masser muligheder i form af e-bogstjenester og podcasts, når man vil lytte sig klogere eller bare hygge sig med en god læse/lytteoplevelse.

Det er så fedt at putte en interessant artikel i ørerne og lytte koncentreret, mens man går eller løber en tur, gør rent eller sidder i toget.

Så slår du to fluer i ét smæk og tilegner dig vigtig viden f.eks. hvis du døjer med delte mavemuskler eller gerne vil tabe dig.

Superfit Mor’s bedste lydartikler

Her har jeg samlet et par af mine egne bidrag til, hvordan du får mere viden i dine øregange.

Jeg har nemlig indtalt nogle af mine bedste blogindlæg, så du kan lytte til dem, mens du er på farten.

7 tricks: Lær din hjerne at blive slank 

“Jeg er så træt af at være tyk!” Man skulle tro, at sådan en sætning er fantastisk motivation til at tabe sig. Men det er den faktisk slet ikke – tværtimod!

Læs eller LYT til artiklen · KLIK HER

Sådan påvirker hormoner dine delte mavemuskler

Pas ekstra på dine delte mavemuskler på bestemte tidspunkter af måneden. Her er bindevævet i maven nemlig ekstra sart. Find ud af hvorfor – og hvad du kan gøre.

Læs eller LYT til artiklen · KLIK HER

Er det farligt at have bækkensmerter som gravid?

Ødelægger du noget, hvis du bevæger dig, når du har bækkensmerter under graviditeten? Er det FARLIGT? Kan vi undgå smerterne? Jeg har bedt fysioterapeut Katrine Boel, ekspert i graviditetsrelaterede problematikker, om at dele sin viden om bækkensmerter ifm. graviditet med os.

Læs eller LYT til artiklen · KLIK HER

Del gerne med din veninde

Har du en veninde, der vil have glæde af én af de indtalte artikler? Måske kan hun heller ikke nå at få læst så meget, efter hun har fået børn.

Så del gerne dette opslag med hende. Bare brug knapperne herunder. Det vil hun blive rigtig glad for. 

Læs også: Foodprepping – Din nemme vej til mere sundhed i familien