Outdoor Power #2

Smukke skuldre og defineret talje er gevinsten af Outdoor Power #2

Du behøver slet ikke et helt fitnesscenter for at komme i superform! Brug dine omgivelser som træningscenter!

Outdoor Power #2 er et fuldt træningspas, hvor alt du skal bruge, er et par trappetrin – og dig selv.

Øvelserne i Outdoor Power #2 får rigtig godt fat i musklerne i overkroppen (skuldre, bryst, triceps) og i kernemusklerne – der bl.a. er med til at give dig en fladere mave.

OBS: Dette er ikke begyndertræning. Så har du født for kort tid siden, delte mavemuskler eller problemer med bækkenet, anbefaler jeg, at du starter med at træne din kerne op med f.eks. Flad Mave Online.

Se også: Tjek om du har delte mavemuskler

I Outdoor Power #2 træner jeg på en fugleudkigspost med udsigt over et stort moseområde i mit nabolag. Men du kan fint bruge hvilket som helst trin/trappe nær dig. Det kan sågar være trinnene op til din hoveddør!

Det er en god idé at varme lidt op, før du kører dit Outdoor Power træningspas. Det kan være en lille løbe- eller cykeltur.

Som opvarmning kan du også blot gå energisk på stedet og baske godt med armene i 2-3 minutters tid. Det behøver ikke være så organiseret … så længe du bliver lidt varm i kroppen og får bevæget dine muskler i store bevægelser, så leddene bliver smurt og klar til at give den gas!

Øvelserne i Outdoor Power-serien er på niveau med Superfit Mor’s Online Bootcamp. Så træner du allerede med Bootcampen, kan du fint variere din træning med Outdoor-videoerne.

Se også: Outdoor Power #1: Puls, lår og bagdel